Samshield

Samshield

23 artiklar
Köp Samshield från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Lyxhjälmar från Samshield

Det som idag är känt över hela världen som ett lyxmärke som uppfyller de högsta kraven på säkerhet och design började i Frankrike med en handfull människor och deras passionerade idé att förbättra och anpassa ridhjälmar. Varumärket grundades av Sam Maloigne, som började rida 2003 efter att ha varit internationell motocrossförare. Med sin passion för hjälmar och deras design ville han förbättra säkerheten och komforten hos ridhjälmar genom att använda högkvalitativa material. Som en bonus skulle hjälmarna vara anpassningsbara. Oavsett om det är hoppning, polo, dressyr eller fälttävlan har Samshield-hjälmarna skapats specifikt för respektive disciplin.

Hitta din nya hjälm hos Samshield

Skalen finns i tre olika storlekar. Var och en av dessa kan rymma 4-5 foder som matchar din huvudstorlek perfekt. Därmed kan hjälmen "växa" med ditt huvud, vilket är särskilt användbart för barn. Det inre fodret är tillverkat av minnesskum som anpassar sig perfekt till din huvudform, vilket inte bara gör hjälmen superbekväm att ha på sig, utan också ökar säkerheten eftersom hjälmen inte flyttar sig ens vid kraftiga rörelser. Fodret kan tas bort för att tvättas eller ersättas med Samshield vinterfoder.

Vad Samshield-hjälmar är tillverkade av

Det yttre skaletSamshields ridhjälmar är tillverkat av polykarbonat, som också används för avancerade motorcykelhjälmar. Det inre skalet som är tillverkat av polystyren leder till att stötarna sprids. Det främre luftintaget på Shadowmatt-hjälmarna ger utmärkt ventilation och håller huvudet svalt. Dessutom gör det interna luftflödessystemet synliga och ofta estetiska luftintag onödiga. Du kan vara säker på att varje Samshield-produkt har testats grundligt av professionella ryttare innan den lanseras. Samshield Premium-hjälmarna har samma struktur som Shadowmatt-modellerna. Men i stället för mattlackering är de belagda med sammetsliknande Alcantara®. Samshield Miss Shield-designen har ett långt visir och ett hakband som skapar en look inspirerad av de klassiska hjälmarna för damer. Miss Shield Shadowmatt har den karakteristiska Shadowmatt-matta beläggningen som skyddar mot repor. Om du föredrar den klassiska sammetslooken kan du ta en titt på Miss Shield Premium-modellerna med sin mjuka Alcantara®-beläggning. De som letar efter glittrande detaljer på sina hjälmar kan också hitta vad de söker.

Samshield Mode

År 2012 började Samshield utöka sitt produktsortiment med ridhandskar. Det högpresterande materialet är bekvämt att använda och ger ett bra grepp om tyglarna. Några år senare lade märket till en klädlinje tillverkade av tekniska material för att uppfylla komfort, funktionalitet och elegans på högsta nivå. År 2018 fokuserade Samshield ännu en gång på att utveckla säkerhetsutrustning och lanserade sina säkerhetsbyglar. Precis som hjälmarna kombinerar de både säkerhetskrav och design. Ta en titt på Samshields vackra produktsortiment av ridbyxor, tävlingskavajer och ridhjälmar.