Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Karlslund schabrak, bomull

Produkt-ID: 312399

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Karlslund schabrak, bomull
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Karlslund schabrak, bomull
Beskrivning

Beskrivning

Bra och effektivt schabrak att lägga under sadeln. Med anti-slip.


Egenskaper:


  • Bomull med andasfunktion
  • Med anti-slip på båda sidorna
  • Viktfördelning och stötdämpning
  • Speciell form för att passa de flesta islandssadlar

Genomsnittligt betyg
3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super shabrack
0 Gillar

Den här är bara helt supersadel som sitter som klibbig

Utmärkt matta för isländsk eller ponny
0 Gillar

Super anti-slip matta rör sig inte, stabiliserar sadeln bra. Halkskyddet är också en mycket bra stötdämpare. Han är väldigt förtvivlad. Att sätta med en sadeltyp dressyr med raka fjärdedelar och ganska kort eftersom mattan är kort. Perfekt för min isländska sto. Utmärkt kvalitet och snygg leverans i dragkedja.

Inte för Contact 3-sadeln
0 Gillar

Fin och fin yta, men har provat det under 3 olika Karlslund-sadlar och det passar inte någon av dem. Kontakta särskilt inte 3 sadeln! Problemet är att underlagets "klaffar" går framåt, medan sadelflikarna går rakt ner eller till och med något bakåt.

Dålig passform
0 Gillar

Passar inte till några av våra hästar. Det är riktigt högt uppe, så att bara hästar med mycket markerad manes passar. Dessutom passar det inte till någon av våra sadlar, eftersom basflikarnas form är helt fel, framåt och fyrkantig.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.