Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Back-On-Track ryggvärmare, 100 cm x 100 cm

Produkt-ID: 17581

kr 725,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back-On-Track ryggvärmare, 100 cm x 100 cm
Beskrivning

Beskrivning

En terapeutisk ryggpad som får musklerna att slappna av och stöder förebyggande eller läkning av skador.


Denna terapeutiska ryggpad använder avancerat Welltex-tyg, som innehåller polyestertråd inbäddad med ett fint keramiskt pulver. Designad för att återspegla hästens egen kroppsvärme och skapa en lugnande infraröd termisk värme, som kan bidra till att lindra smärta i samband med inflammerade muskler, ligament, senor och leder. Används till både skadeförebyggande och återhämtning efter skador. Ryggpadden hjälper till att värma upp hästens rygg och för att lösgöra musklerna innan träning. Det speciella tyget reflekterar kroppsvärmen och gör att musklerna slappnar av. Gjordstroppar i nylon gör det möjligt att använda en gjord, och är perfekt för användning före tävling och träning, eller över natten under hästens täcke. Kardborrebandet är avtagbart och gör att padden kan sys in i ett existerande täcke.


Egenskaper:


  • Terapeutisk ryggpad för uppvärmning eller avkylning.
  • Perfekt för hästar med öm eller kall rygg.
  • Används till både skadeförebyggande och återhämtning efter skador.
  • Lugnande termisk värme som lindrar smärta
  • Storlek: 3' x 3'
  • Kardborrebandet är avtagbart så att padden kan sys in i ett annat täcke eller användas med gjord.

Teknisk beskrivning:


Material: 100 % polypropen fylld med Back on Tracks revolutionerande nya keramiska fyllda fiber.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C med milt tvättmedel.OBS!ANVÄND INTE sköljmedel.FÅR INTE torktumlas eftersom produkten kan förstöras. Häng upp för att torka.STRYK INTE vid en temperatur högre än 50°C.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super pad!
4 Gillar

Jag tränar en häst med en ganska känslig topplinje. Precis på vintern tyckte jag att det skulle vara trevligt att kunna värma ryggen före och efter träningen. Hästen reagerar bra på den! Mycket mer avkoppling också i frigöringen över ryggen. Bakvärmaren har också använts av ett antal vänner och bekanta och de är alla lika entusiastiska över det. Det är otroligt i första hand hur varmt det blir under dynen efter cirka femton minuter. Hästar går helt avslappnade, som om de är under solariet! Jag är helt såld med avseende på Back on Track-produkterna. Du har verkligen superkvalitet till ett pris som kan verka högt till en början. Jag tror att bakvärmaren verkligen är värt sina pengar.

Hästryggvarmer
4 Gillar

För att vara ärlig är det hemskt. Jag kan inte säga hur bra det fungerar eftersom jag inte kan hålla det på hästen. Den är inte formad för att passa på något sätt så att den inte sitter platt. Med en cirkel runt den gick den själv ut omedelbart. Därefter satte jag cirkeln genom omkretsslingorna, och den gick själv och cirkeln bakåt. (Detta är så snart hästen rörde sig). Jag försökte den klibbiga kardborrbanden, men det fäster sig inte på de hala nylonbeklädnaderna i mina regnmattor sommarvikt. Jag kan inte tänka på ett annat sätt att hålla det på baksidan av min häst. En bröstrem skulle stoppa den att gå bakåt, men jag tror att det skulle vara väldigt obehagligt för hästen i flera timmar. Jag har gett upp. Det är fällt i mitt tvättstuga. Jag antar att jag lägger det på eBay.

Back on track back värmare
3 Gillar

Helt fantastiskt! Jag har själv en häst som är öm i ryggen, den här produkten har varit helt suverän. Det fungerar verkligen som det borde och jag har verkligen inget annat än att säga att det har hållit vad det lovade! Nackdelarna med denna produkt är att den är dyr och att den inte formas efter hästens rygg, så att den kan lämnas lite "lockig" om du inte är bra på att räta ut den. Rekommenderas!

Toppentäcke - för både häst och människa!
1 Gillar

En fantastisk produkt med många användningsområden; fastsatt i din hästs vanliga täcke ger det effekt hela tiden, pålagt efter träning med en täckesgjord ger det extra avslappning för redan uppvärmda muskler. Eller varför inte testa att skaka av håren och svepa in dig själv i Back-On-Tracks ryggvärmare när du är stel efter en hård dag i stallet.

tillbaka på spåret tillbaka
1 Gillar

mycket bra produkt, jag rekommenderar det för alla typer av hästar. det värmer faktiskt hästens rygg. Oavsett om det före eller efter arbetet hjälper det att förbereda hästens baksida.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.