Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Back on Track ryggvärmare, 100 x 120

Produkt-ID: 17583

kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track ryggvärmare, 100 x 120
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track ryggvärmare, 100 x 120
Beskrivning

Beskrivning

Ryggvärmaren har en tunn stoppning mellan tygerna och ett löstagbart kardborreband längs hela rygglinjen för att fästas i hästens vanliga täck. Det finns även fästen (säljes separat) för att ryggvärmaren lätt ska hållas på plats under kortare perioder till exempel under tävlingar.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

polyvalent
1 Gillar

Kan användas i vilken säsong som helst, till skillnad från filtar, kan den också läggas som ett njurskydd eller snöre i början av arbetet på en häst som inte rör sig, riktigt bra för långa hästar att värma upp i ryggen, liten mindre, det är ganska hal så du måste sätta en surfaix och bälten för att hålla den på plats

en genomgående bra produkt
1 Gillar

Min häst tenderar att bli spänd i ryggen precis på vintern. Back on Track back warmer ger så mycket värme och är en riktig godbit för hästen. Han sitter väldigt trevligt och är lätt att fixa med ett elastiskt midjebälte och en rem runt halsen. Jag skulle köpa den igen och igen,

besvikelse tillbaka på väg tillbaka värmer
1 Gillar

onödig kostnad: genererar inte någon värme markerad på hästens rygg, och mycket opraktisk att använda (endast remmen är inte tillräckligt för att hålla den på plats, så du måste lägga en krage i tillägg, kök och obehagligt att gå låg halsringning)

Bot
0 Gillar

Botten har använts länge och hästen tack! Varpbältremmarna är slitstarka, packar lös för långvarig användning.

0 Gillar

Används mycket, hållbart och förvånansvärt varmt. Sitter inte perfekt, vänder lätt från sida till sida. Öglorna är lite konstiga framtill, annars riktigt bra, och de fastna musklerna undviks.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.