SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track ryggvärmare, 100 x 120

Produkt-ID: 17583

kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track ryggvärmare, 100 x 120
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track ryggvärmare, 100 x 120
kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track ryggvärmare, 100 x 120
Beskrivning

Beskrivning

Ryggvärmaren har en tunn stoppning mellan tygerna och ett löstagbart kardborreband längs hela rygglinjen för att fästas i hästens vanliga täck. Det finns även fästen (säljes separat) för att ryggvärmaren lätt ska hållas på plats under kortare perioder till exempel under tävlingar.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

topp
0 Gillar

Fantastisk produkt! Min häst "skraller" när jag tar bort den !! Sätt före arbetet under skötseln Och förberedelserna upptäcker jag att min häst är mindre styv och mer fastbunden snabbt, det från första användningen. Efter arbete undviker detta värk och möjliggör god återhämtning. Mattan glider lite, jag lägger en elastisk yta för att hålla den och jag kommer att tippa med en bröstband eftersom jag tycker att BoT är lite dyrt. Jag rekommenderar den här produkten!

Storlek: Normal
besvikelse tillbaka på väg tillbaka värmer
1 Gillar

onödig kostnad: genererar inte någon värme markerad på hästens rygg, och mycket opraktisk att använda (endast remmen är inte tillräckligt för att hålla den på plats, så du måste lägga en krage i tillägg, kök och obehagligt att gå låg halsringning)

Bästa bakvärmepad!
0 Gillar

Jag investerade nyligen i en handfull Back On Track-produkter. En av dessa är den bakre kudden. Det första min tränare gör när hon ser honom helt uppslagen är att säga "wow he love to be cook he he?". Back on Track har verkligen förändrat min hästs totala lycka. Jag äger en 20 år gammal OTTB som hade ett stressigt liv tills jag fick händerna på honom. Jag använder två av dessa ryggkuddar medan han är på korsbanden, en på halsen och en på ryggen / rumpan. Vi slungar in en av dem innan vi åker och då är han mjuk och avslappnad. Men vad som verkligen är fantastiskt, och det kan verka konstigt, men när han har den här bakkudden på sig tappar han äntligen. Min häst avvecklas som en korkskruv och han har aldrig på de tio åren jag ägt honom frivilligt tappat av avkoppling. Detta är enormt för oss !! Inte mer kämpar för att leta efter bönor. Kasta bara på bakkuddarna, vänta 10 minuter och dit går vi! Inget behov av att ringa veterinären för att lugna honom längre vilket är stress från båda axlarna. Tack Back On Track för att du verkligen gjorde min häst lycklig;) Vi slutar inte köpa förrän vi har en bubbeldräkt av Back On Track.

Storlek: Normal
Mycket effektiv
0 Gillar

Mycket nöjd med den här varma ryggen! Jag använder det före och efter ridning och känner skillnaden! Det saknas mot den främre remmen för att upprätthålla bakvärmen eftersom den är rygg trots en elastisk surfaix.

Storlek: Normal
en genomgående bra produkt
1 Gillar

Min häst tenderar att bli spänd i ryggen precis på vintern. Back on Track back warmer ger så mycket värme och är en riktig godbit för hästen. Han sitter väldigt trevligt och är lätt att fixa med ett elastiskt midjebälte och en rem runt halsen. Jag skulle köpa den igen och igen,

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.