Mid Season SALE
Schockemöhle Sports
Schockemöhle Sports

Schockemöhle Sports

211 artiklar
Köp Schockemöhle Sports från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Schockemöhle - ett välkänt namn inom ridsporten

Namnet "Schockemöhle" har sedan länge stått för topprestationer inom ridsporten. Företaget Schockemöhle Sports, som grundades 2005, är en fortsättning på detta. Med högkvalitativ funktionell design för häst och ryttare har företaget med den karakteristiska orange färgen på varumärket etablerat sig inom den internationella ridsporten. På så sätt tillämpar man erfarenheter, utforskar nya potentialer och trender och tar tillvara sina egna styrkor. Med sitt omfattande sortiment är varumärket nu världen över.

Schockemöhle Sports erbjuder utrustning för både häst och ryttare

Schockemöhle Sports har något för alla smaker, oavsett om det är klassiskt elegant eller sportigt modernt. I produktsortimentet för ryttare ingår ridbyxor och ridleggings med knäskodd eller helskodd, ridskjortor och tillbehör för både dam och herr, och även tävlingskläder som kavajer. I sitt utbud av hästutrustning kan du hitta allt från sadelgjordar, grimmor och hästtäcken till anatomiska träns och dubbla tyglar.

Det finns även färgkoordinerade kollektioner att välja bland. Det omfattande sortimentet erbjuder både tävlingsryttare och fritidsryttare allt de kan önska.