Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-30%

Imperial Riding Tendon Boot Basic

Produkt-ID: 310729

kr 237,30
kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Imperial Riding Tendon Boot Basic
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Imperial Riding Tendon Boot Basic
Beskrivning

Beskrivning

Tendon Boot Basic.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Skyddsstorlek F - Mörkblå
1 Gillar

Skyddarna har en vacker färg. De förblir på plats men tar snabbt på repor. (Som alla andra skydd av denna typ) Storleken är F är kompatibel och lätt att rengöra. Men lite dyrt för vad det är (personlig åsikt)

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.