Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Kentucky senskydd i läder med fårskinn, elastiska

Produkt-ID: 313007

kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Kentucky senskydd i läder med fårskinn, elastiska
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kentucky senskydd i läder med fårskinn, elastiska
Beskrivning

Beskrivning

Kentucky Horsewear senskydd i läder med fårskinn med elegant sömmönster är ett blickfång på varje tävling, och ett måste för varje ryttare som bryr sig om ett elegant utseende. Designen har parollen "back to basics" eftersom den höga kvaliteten och den äkta läderlooken från förr är tillbaka. Senskyddet har perfekt passform tack vare den strömlinjeformade och anatomiska designen. Varumärket Kentucky Horsewear står för bra skydd och god komfort för hästen, och är densamme som på våra andra benskydd men här med vacker och klassisk design.
Fårskinnsfodret har andasfunktion och ger utmärkt dämpning mot huden. Benskydden är lätta att tvätta i maskin på 30°C. Lädret är speciellt för att klara tvättprocessen. Gjord av konstgjort fårskinn med samma prestanda och egenskaper som äkta fårskinn.


Egenskaper:


  • Elegant och snygg baksida för en enkel look
  • Extremt mjuka och bekväma
  • Lätta att ta på och av med elastisk snabbknäppning
  • Idealisk för hästar med känslig hud
  • Ger hästen det bästa skyddet och den skönaste komforten
  • Förhindrar skav och gnuggning

Teknisk beskrivning:


14 x 35 x 10 cm.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C.


Genomsnittligt betyg
3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Vackra passagerare
0 Gillar

Mycket trevlig produkt, utmärkt kvalitet på läder och får, enkelt underhåll (maskin 30 grader). Men liten storlek, full storlek för en häst 1m67 till sist hacka lite hårt.

Vacker men för rättvis!
0 Gillar

Gångare av mycket god kvalitet, estetisk, toppen. Men på min häst på 1m70 som bär dock basgångar, väldigt svårt att stänga även till det sista hacket och det är extremt tätt. Jag ska se till att slappna av elastiken eftersom det är omöjligt att tillföra min loulou, skridskor som är oanvändbara i det nuvarande tillståndet.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.