SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Kentucky senskydd med fårskinn, elastiska

Produkt-ID: 302629

kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Kentucky senskydd med fårskinn, elastiska
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Kentucky senskydd med fårskinn, elastiska
kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kentucky senskydd med fårskinn, elastiska
Beskrivning

Beskrivning

Den nya designen på de elastiska senskydden med fårskinn har samma tuffa skal av otroligt lätt men tåligt TPU som skydd mot stötar medan sen- och kotområdet är förstärkta med stötdämpande D3O-molekyler för ultimat skydd. Laboratorietester har visat att skydden dämpar stötar över 50% bättre än andra skydd på marknaden med sin förmåga att dämpa stötar som hade kunnat bryta ett ben på en människa. Senområdet på skydden har intelligenta ventilationshål som bidrar till att förebygga överhettning av ben och senor medan fårskinnsfodret också är perforerat för ytterligare andasfunktion och vadderande effekt mot huden. Senskydden har även en högre skärning än traditionella senskydd för total rörelsefrihet runt karleden när hästen hoppar. Man har även lagt fokus på optimal rörelsefrihet och komfort över skenbenet så att hästen kan hoppa utan störande moment vid knät. Gjord av konstgjort fårskinn med samma prestanda och egenskaper som äkta fårskinn.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Liten storlek
0 Gillar

Får av god kvalitet men mycket liten storlek L är för rättvis medan M veredus var bara

Så galet bra!
0 Gillar

Jätte fina skydd som verkar otrolig hållbara. De är rejäla och sitter som ett smäck på benen! Dock är resåren på spännena lite för hårda för min smak, men annars super bra!

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.