Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Veredus TR PRO fram

Produkt-ID: 19241

kr 885,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Veredus TR PRO fram
Beskrivning

Beskrivning

Senskydd med öppen front. Tillverkade av neopren och Lycra, med slagzon i POLYFLEX (elastisk polyuretan) och utrustad med två töjbara remmar och dubbel kardborreknäppning för säkerhet. Utmärkt skydd med kraftigt reducerad tjocklek och vikt. Säljes i par.


Egenskaper:


  • Vattentäta
  • Lättrengörliga
  • Tuff Lycra-kant

Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Klassgångare :-)
0 Gillar

Slutligen leggings som passar min gigantiska höger :-) Har alltid problem för honom att köpa leggings eftersom han har så trånga ben så att slutaren aldrig gick ordentligt (slutaren för kort). Det här är sprängen och omger hans ben ordentligt :-) Om jag behöver några igen, detta igen och igen. Bra passform :-)

Toppenbenskydd som passar vår B-ponny
0 Gillar

Letade länge innan vi hittade benskydd som passade vår B-ponny. Dessa satt som en smäck och plus för att de är snygga också. http://www.nelliegöthberg.se/allmant/nya-benskydd-veredus-tr-pro/

Beautiful
0 Gillar

Ordered size M in brown, needed to wait extra tim, but it was worth it! They fit my lease horse really well and look really elegant. The inside of the boots in nice and soft, velcros look sturdy. Hope they will hol up for long time :) Size M fits like full size.

Mycket bra produkt
0 Gillar

Vackra passagerare. Bra valuta för pengarna. Standardstorlek. Akta dig för kulskydd som kan vara lite små jämfört med fackets föregångare som respekterar storleken.

Bra produkter men dåliga storlekar
0 Gillar

Gångare är väldigt vackra men det är verkligen en stor skillnad mellan storlek S och storlek M. Således är storlek S praktiskt taget en storlek shetland, och direkt storlek M är en storlek häst! Som ett resultat ingen mellanhand ... Medan skyddskulorna skärs korrekt. Synd ...

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.