SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Zandona Carbon Air senskydd

Produkt-ID: 19452

kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Zandona Carbon Air senskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Zandona Carbon Air senskydd
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Zandona Carbon Air senskydd
kr 1.399,00
Zandona Carbon Air fetlock
kr 869,00
Zandona Carbon Air senskydd
Beskrivning

Beskrivning

CARBON AIR senskydd är 100% tillverkad i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på frambenets kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt senan. Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och 6 lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Under skalet finns även kolfiberelement som termiskt isolerar senan från värmen orsakad av yttre friktion samtidigt som det ökar det mekaniska motståndet vid slag. Insidan, vid böjsenan, finns en flexibel zon för maximal rörelsefrihet. De töjbara remmarna med quick-release-ände sitter säkert med dubbelt fäste (lodrätt/vågrätt). Storleken och den absolut ergomiska formen har utvecklats genom att kopiera benstrukturen in i minsta detalj för perfekt placering utan stressmoment.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Zandona-skydd
0 Gillar

Mycket nöjd med mina skydd att jag såg fram emot kvaliteten, ytorna är bara perfekta, enkla, snabba att installera och underhålla storleken perfekt rekommenderar jag utan att tveka. min sto är väldigt känslig för lemmar Jag har aldrig känt mig bekväm i dessa rörelser ❤️

Storlek: Normal
Zandona Carbon air.
0 Gillar

Jag har inget att säga om dessa skridskor. De är bara toppade, storleken (om den väljs) är perfekt, benkläderna rör sig inte i benen och jag känner min häst lättare och med en bättre inställning till hindret och en bättre mottagning. Jag tvekade att köpa dem, men i slutändan ångrar jag inte mitt val alls. Jag rekommenderar dem! Jag tycker den mest ganska attraktiva för den föreslagna kvaliteten!

Storlek: Normal
sportigt och perfekt snitt
0 Gillar

Jag hade Kentucky Horsewear tidigare men de skulle inte till min nya häst på 1 m75. Jag tog storlek L, skyddarna passar perfekt till hästens medlemmar genom att täcka alla senor. De är eleganta och väldigt sportiga.

Storlek: Normal
topp
0 Gillar

liksom veredus, samma kvalitet. faller mycket bra, gelén är topp, ventilationsöppningarna diskret öppning enkel stängning och mycket ganska mycket enkel. det ändrar veredus som alla har för motsvarande kvalitet och teknik.

Storlek: Normal
perfekt
1 Gillar

De rör sig inte på lemmarna, är luftiga, bekväma med en mycket tjock inre stoppning men också mycket elegant. Att se i användningen. Jag rekommenderar dem eftersom billigare än Veredus och bättre kvalitet !!!!!

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.