Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Zandona Sensitive+ senskydd

Produkt-ID: 19377

kr 1.849,00
(Priset inkluderar moms)
Zandona Sensitive+ senskydd
Välj storlek Storleksguide
Zandona Sensitive+ senskydd
kr 1.849,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Zandona Sensitive+ senskydd
kr 1.849,00
Zandona Sensitive+ kotskydd
kr 1.499,00
Zandona Sensitive+ senskydd
Beskrivning

Beskrivning

SENSITIVE+ senskydd är 100% tillverkade i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på frambenens kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt senan. Fodrade med naturligt lammull för maximal komfort och allergivänliga egenskaper. Perfekta för känslig hud. Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och 6 lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Under skalet finns även kolfiberelement som termiskt isolerar senan från värmen orsakad av yttre friktion samtidigt som det ökar det mekaniska motståndet vid slag. Insidan, vid böjsenan, finns en flexibel zon för maximal rörelsefrihet. De töjbara remmarna med quick-release-ände sitter säkert med dubbelt fäste (lodrätt/vågrätt). Storleken och den absolut ergomiska formen har utvecklats genom att kopiera benstrukturen in i minsta detalj för perfekt placering utan stressmoment.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fodermjöl mjöl~~POS=HEADCOMP
0 Gillar

För priset förväntade jag mig en högre kvalitetsklädare. Fårskinnet jag inte 100% kan identifiera som äkta, det liknar falsk päls, är vävt. Gaiter är ganska liten. Utförandet är bra.

Storlek: Normal
Bästa beläggningar jag har!
1 Gillar

Dessa beläggningar är oerhört bra. Skyddar bra och ser inte minst otroligt snygg ut! Verkligen värt vartenda öre och jag har inga beklagelser på en sekund att jag köpte dem för min ponny!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.