SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Zandona Superior senskydd

Produkt-ID: 19372

kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
Zandona Superior senskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Zandona Superior senskydd
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Zandona Superior senskydd
kr 1.099,00
Zandona Superior kotskydd
kr 849,00
Zandona Superior senskydd
Beskrivning

Beskrivning

SUPERIOR senskydd är 100% tillverkade i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på frambenens kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt senan. Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och 6 lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Insidan, vid böjsenan, finns en flexibel zon för maximal rörelsefrihet. De töjbara remmarna med quick-release-ände sitter säkert med dubbelt fäste (lodrätt/vågrätt). Storleken och den absolut ergomiska formen har utvecklats genom att kopiera benstrukturen in i minsta detalj för perfekt placering utan stressmoment.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Riktigt bra
0 Gillar

Jag har varit mycket nöjd med dessa gamaches och de är av god kvalitet :) Jag rekommenderar dem mycket trots att priset är mycket högt. Men allt, super cool gamacher :)

Storlek: Normal
Favoriter
0 Gillar

Bra passform o material som inte släpper in grus o småsten, lätta att hålla rena o dessutom jättesnygga. Jättenöjd!

Storlek: Normal
skydd
2 Gillar

En trevlig skyddsmodell, som är i samma tidsklass och av god kvalitet gör det möjligt att andas in hästens medlemmar och skyddar chocker

Storlek: Normal
Super bra benskydd
0 Gillar

Hur bra som helst! Skyddar superbra och är lätt att sätta på. Mjuka och sköna samtidigt som de ger bra stöd. Och dem är hur snygga som helst! Är helt klart prisvärda.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.