Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Beeztees Quick Cooler matta, L

Produkt-ID: 308552

kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Beeztees Quick Cooler matta, L
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees Quick Cooler matta, L
Beskrivning

Beskrivning

Quick Cooler-mattan ger din fyrbenta vän behaglig svalka när det är varmt. Dränk Quick Cooler-mattan i kallt vatten och låt den ligga 10-20 minuter tills alla kammare har fyllts upp. Avlägsna Quick Cooler från vattnet och torka av ytan med en handduk, och den är klar för bruk. Quick Cooler-mattan förblir kall i ca 2 dagar. Återupprepa sedan processen. För extra svalka kan Quick Cooler placeras i en förseglad plastpåse i frysen upp till 15 minuter.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.