Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Back on Track täcke, skrittmaskin

Produkt-ID: 24884

kr 2.499,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track täcke, skrittmaskin
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track täcke, skrittmaskin
Beskrivning

Beskrivning

Skrittmaskinstäcket är utformat för att ge maximal rörelsefrihet och minska risken för skav på bogarna när hästen rör sig. Skrittmaskinstäcket har ett innertyg i polypropylen och ett yttertyg av polyester. Täcket har ett enkelt bogspänne (snabbknäppning) och kryssgjordar (snabbknäppning) och tål väta.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra täcke med många användningsområden!
1 Gillar

Köpte detta täcke för ett drygt år sedan och det märks knappt på täcket, är inte slitet alls trots att jag använt det väldigt mycket. Har använt det som både stalltäcke, transporttäcke och promenadtäcke, utformningen framme vid bogen gör att min känsliga häst inte får några skav. Täcket sitter även bra på plats och BoT-fibrerna gör min häst väldigt avslappnad i ryggen. Nackdelen är att det är ganska dyrt, men kvallitén är så pass bra att det ändå kan vara värt det. Ska man bara köpa ett BoT-täcke tycker jag att man ska välja detta, då det enligt mig har flest användningsområden.

KVALITETS täcke!
1 Gillar

super bra och slitstarkt täcke. Kan vara lite dyr , men vill du ha ett täcke som håller så är detta det ultimata. Köpte detta till min travare som är väldigt "fjösbent" och är expert på att ta i sönder täcke. perfekt passform. isabell

0 Gillar

BOT produkter är de bästa. musklerna kommer alltid att förbli smidiga och i god form.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.