Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-15%

Horze skrittmaskinstäcke

Produkt-ID: 24336

kr 721,65
kr 849,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze skrittmaskinstäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze skrittmaskinstäcke
Beskrivning

Beskrivning

Skydda hästen medan den skrittar av sig i skrittmaskinen eller longeras.


Se till att hästen är komfortabel och torr med Horze skrittmaskinstäcke om du behöver skritta av den eller värma upp med longering. Detta lätta och vattentäta träningstäcke är öppet över bogen för full rörelsefrihet och stör inte bogrörelserna. Horze skrittmaskinstäcke är desingat för bruk utan sadel. Skyddar hästen mot vädret under uppvärmning och avskrittning. Den unika formen på detta täcke hindrar inte hästens rörelser samtidigt som ryggmusklerna hålls varma och torra i alla förhållanden. Horze skrittmaskinstäcke är ett måste för alla som har skrittmaskin eller longerar.


Egenskaper:


  • Vattentätt
  • Högt skuret bogparti
  • Kardborreknäppningar
  • Bogknäppning och kryssgjordar
  • Glider inte av

Teknisk beskrivning:


Skal: 600D polyester. Foder: 200 g polyfill.


Tvättråd:


Maskintvättas i kallt vatten. Skonsamt program, vanligt tvättmedel utan blekningsmedel eller sköljmedel. Lufttorkas. Bör ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stor
1 Gillar

2: a vinter täckningen skulle vara bra, jag rekommenderar det starkt!

Suveränt täcke
1 Gillar

Slitstarkt täcke motverkar skav perfekt vid longering samt om hästen har bog skav och behöver ha pälsen att växa ut i bogen vattenavvisande fungerar bra som ute täcke

Mångsidigt täcke
1 Gillar

Helt suveränt täcke som jag har köpt genom åren ,3 stycken har det blivit .Min häst har jättelätt för att få skav,detta täcke använder jag som under täcke/longertäcke/tävlingstäcke. används dagligen utan ett enda hål och tvättas ofta.

1 Gillar

Super filt - efter Horsewarefan nu Führanlagendeckenfan;) I ett år övertygande vattentätt, snabbtorkande, halkfri. Häst springer i dåligt väder på betesmarken och kan äta och hoppa briljant runt genom den geniala bröststängningen.

24-timmars utomhusfilt
1 Gillar

Jag använder den här filten redan på andra vintern. Min häst har denna filt i den öppna stallen i en stor besättning, hästar har också tillgång till en liten skog. Filten är supertålig, absolut regntät och fin och varm. Den kan äta och spela bra med den. Det vore trevligt om det skulle ge detta tak fortfarande med en 100 och 50 g fyllning.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.