Horze Black Friday - Spara upp till 70%
Skrittäcke

Skrittäcke

Skrittäcken från Horze garanterar optimal rörelsefrihet för din häst samtidigt som den sitter bra. Så att din häst är optimalt skyddad i alla väder även i skrittmaskinen.
4 artiklar

Köp Skrittäcke på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Skrittäcken för säkerhet och skydd

Om du har turen att din häst kan använda en skrittmaskin eller till och med ett löpband kan du också skydda hen under träningspasset med Horze's skrittäcken. Den här typen av täcken är designade för att ge din häst maximal rörelsefrihet, samtidigt som den passar säkert med lämpliga fästanordningar och gjordar. På så sätt kan den inte glida ner och hindra hästen från att röra sig eller fastna i benen. Skrittäcken erbjuder säkerhet och skydd på samma gång.

Vad mer har skrittäcken att erbjuda?

Deras egenskaper kan väljas för att passa alla årstider. På sommaren kan du använda flugtäckesversionen av skrittäcket och i dåligt väder kan du hålla din häst varm och torr med den vattentäta eller lättfodrade versionen utan att du behöver avstå från träning eller löpbandet.

Ett skrittäcke är ett ganska tunt täcke som är skuren på ett sådant sätt att den skyddar hästens rygg och njurar. Samtidigt säkerställer snittet på skrittäcket att din häst kan röra sig fritt. Om du tränar inomhus behöver täcket bara skydda mot drag. Dessutom kan filten hålla flugor borta.

Om anläggningen är utomhus ska filten vara vind och vattentät. Det är också viktigt att filten är andningsbar, eftersom din häst säkert kommer att svettas. En filt med fleecefoder, till exempel Kerbls hästtäcke, är lämplig på vintern. Du måste i alla fall se till att filten passar och sitter ordentligt. Storleken anges som vanligt för hästtäcken.