Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet
-40%

Horze Evelyn handskar med andasfunktion, dam

Produkt-ID: 31680

kr 167,40
kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze Evelyn handskar med andasfunktion, dam
kr 167,40
kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Evelyn handskar med andasfunktion, dam
Beskrivning

Beskrivning

Sommarhandskar i sofistikerad stil, som ger dig ett bra grepp om tyglarna i värmen.


Visa stil och elegans med dessa härliga sommarhandskar för träning och tävling. Dessa handskar med andasfunktion är mycket töjbara, ger dig ett bra grepp och har extra flexibel handflata.


Egenskaper:


  • Snygga och mycket bekväma sommarhandskar
  • Stretchig lycra med andasfunktion på handryggen
  • Bra grepp och stretchig handflata

Teknisk beskrivning:


100 % polyamid/spandex med PU-skinn.


Tvättråd:


Torka rent med varmt vatten efter användning.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Perfekt passform!
5 Gillar

Jag hatar att säga att dessa "passar som en handske" men de gör det verkligen. Jag älskar materialet och det faktum att bilden räcker på plats utan att behöva en snäpp eller kardborrstängning.

Andningshandskar Horze Evelyn
5 Gillar

Beställda handskar Horze Evelyn färger Dark Navy, storlek 7 på min 17.4. Jag var nöjd med köpet! De ser snygga ut, materialet är trevligt, sträcker sig perfekt och gnuggar inte. Det är lite svårt att använda telefonens sensor, men att hitta rätt kontaktpunkt är inte ett problem :)

Älskar dessa handskar!
3 Gillar

Dessa handskar är gjorda av ett lätt elastiskt material som är mycket bekvämt. handflatorna och insidan av fingrarna är gjorda av ett mer gripande lädermaterial, men de var nära kontakt och snabba att torka. de hjälpte mina händer att känna sig coola och bekväma hemma och i utställningsringen.

Lättanvända handskar
2 Gillar

Jag älskar dessa handskar eftersom de är lätta att ta på och av svettiga händer. Tygryggarna håller mina händer svala och handflatorna är gjorda av ett syntetiskt gripmaterial som faktiskt greppar. Jag har haft så många andra handskar med "grip" -palmer som förvandlades till hala kiselhänder som gjorde att jag grep för hårt. Jag tvättade dessa med Melp efter fyra tävlingsturer och de kom ut rena på tyget men handflatorna behöll lite av den svarta fläcken. Men de ser fortfarande bra ut från marken och fingrarna var precis rätt längd för mina 7 händer. Priset är enastående för sådana fina handskar. Den reflekterande remsan på ryggen är en fin touch vid ridning tidigt på morgonen. Jag kommer att köpa ett par för min dagliga träning och se hur bra de håller upp. Jag håller er uppdaterade.

handskar
1 Gillar

Lite dålig passform ... jag saknar också en bår över handleden ... eller bra!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.