Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Roeckl Madrid Reit Function Micro Mesh / Drytec ridhandskar

Produkt-ID: 31645

kr 234,50
kr 469,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

Roeckl Madrid Reit Function Micro Mesh / Drytec ridhandskar
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Madrid Reit Function Micro Mesh / Drytec ridhandskar
Beskrivning

Beskrivning

Roeckl Sports logon och den diskreta passpoalen, båda guldfärgade,I kombination med högkvalitativa material och sofistikerad knäppning resulterar i enastående prestanda. Kombinationen av mjuk och lätt Micro Mesh på handryggen och den töjbara och glidsäkra handflatan av Drytec G5 med Slip Stop gör denna handske extra skön med utmärkt grepp om tyglarna utan att tappa känslan. Specialförstärkning på utsatta områden.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 53% polyamid, 24% polyester, 12% resår, 7% polyamid med polyuretanbeläggning, 4% polyester med polyuretanbeläggning. Handflata: 100% polyester med polyuretanbeläggning.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

utmärkta bekväma handskar
2 Gillar

Dessa handskar är väldigt bekväma och passar riktigt bra. Det är ett nöje att använda dem dagligen och tävlingar tack vare deras elegans och deras lätthet. På vintern är de tunna och lägger i varmare handskar som kan tas bort strax innan du rider för att ha varma händer och exakta för en bra session.

Fantastiskt värde
1 Gillar

Jag brukade använda Roeckl Madison-handskarna men greppet skulle alltid skalas. dessa har inte det och min hand blir inte svett alls. Jag var tvungen att köpa madisons två gånger (30 pund totalt) men att köpa bara en av dessa varade mig längre än de andra tillsammans. definitivt pricy men värt th värde.

Mycket bra, förhoppningsvis varaktig
0 Gillar

Jag har använt dessa nu ca. 10 gånger. Mycket coola och lätta handskar för sommarvärme! Mycket tunnare än Roeckls Basic Grips. Den olika modellen gör också min smala hand lite bättre. Tyvärr är särskilt ryggnätet ganska svagt, och det verkar börja "slippa" lätt när det är gipsat. Detta kan dock vara förståeligt eftersom de är så tunna. Jag försöker rädda handskar bara för varm ridning, förhoppningsvis varaktig. I så fall tror jag att det är värt pengarna.

Superfina handskar
0 Gillar

Efter att ha provat Roeckls handskar är de flesta andra kända för att vara en besvikelse. De har en super bra passform och form enligt din hand, så att du knappast kan känna att du har handskar på. Men de sliter ganska snabbt, vilket man hoppas inte var fallet när de kostar så mycket.

De bästa handskar i vad jag har kommit över
0 Gillar

Det är fantastiskt. Nu har punkt 2v varit i aktiv användning och bara lite på handflatan, rullpunkterna visar slitage som inte ens stör användningen. Snygg, bra att gå på tävlingarna och åtminstone ha bra gummi- och tygrygg. De sitter riktigt bra och känner att det inte finns några handskar alls. De torkar snabbt och känner sig inte särskilt våta i regnet, inte ens i regnet. Gnugga inte i händerna även om din kille spottar tyggen. Kylaren är onödigt kallt, men dessa är avsedda för varmare.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.