FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Roeckl MANCHESTER handskar

Produkt-ID: 316751

kr 507,50
kr 725,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl MANCHESTER handskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Roeckl MANCHESTER handskar
kr 507,50
kr 725,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl MANCHESTER handskar
Beskrivning

Beskrivning

Läder när det är som bäst. MANCHESTER by Roeckl Sports är en elegant läderridhandske för dem som älskar denna unika naturprodukt. Den smidiga fullnarvsläderhandsken är gjord av den finaste trumfärgade getnappa, vilket är extremt slitstarkt, robust och hållbart, samtidigt som den ger enastående taktilitet och ett fast grepp på tygeln. Lädret är dessutom ett mycket andningsbart och klimatiserande material. Perforeringar på tummen och på handryggen ger också en utmärkt känsla och luftig bärkomfort. MANCHESTER har också en utmärkt passform. Det är här du kan känna de många årens erfarenheter av handsktillverkning! Det exklusiva COMFORT CUT ger en smal och bekväm design vilket gör att extra trimning på pekfingret inte behövs. Elegant, präglat fäste på handryggen och handlogo betonar denna tidlösa klassikers högkvalitativa visuella look.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: Getnappa.
Handflata: Fin getnappa.
Egenskaper: COMFORT CUT, handled med CARELESS CLOSURE.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.