« Tillbaka / Ryttare / Ridhandskar / Sommarhandskar

Roeckl Roeckl Roeck-Grip Lite ridhandskar

479,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara 12% från 800 kr eller 16% från 1200 kr
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 12 rabatt. Köp för 1200kr och få 16rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.06.2024.
Färg: Black
Black Roeckl Roeck-Grip Lite ridhandskar
WH/AB Roeckl Roeck-Grip Lite ridhandskar
DB/AB Roeckl Roeck-Grip Lite ridhandskar
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Alla ryttare - både damer och herrar - älskar den ojämförliga klassiska ROECK-GRIP, gjord av andningsbar, elastisk och enastående smidig ROECK-GRIP®-mocka. Och eftersom en ännu lättare och smidigare komfort är vad ryttare vill ha, framför allt under den varma säsongen, har ROECKL SPORTS nu utökat sitt sortiment med Lite-modellen. Precis som basmodellen har sommarversionen ROECK-GRIP LITE också en kombination av sportig - snygg och klassisk - elegant design. Handflatan gjord av halkskydds ROECK-GRIP® kombinerad med ovansidan av handsken bestående av lätt, andningsbart men ändå robust Micro Mesh. Det är därför det knappt känns att du har på dig handskar, men ändå drar nytta av ett taktilt och bra grepp om tyglarna, tillsammans med smidiga bekväm fingrar. Det karakteristiska breda knäppningen med den stiliserade ROECKL-hand loggan håller handsken säkert och bekvämt runt handleden.

Egenskaper:

  • Andasfunktion
  • Överlägsen passform
  • Klassisk design
  • Maximalt grepp
  • Bekväm och komfortabel att ha på sig

Teknisk beskrivning:

OVANSIDA: Triactor II Mesh. HANDFLATA: ROECK-GRIP®.

Tvättråd:

Ridhandskar bör tvättas regelbundet för att bibehålla funktionalitet och hållbarhet - du kan helt enkelt rengöra ROECK-GRIP LITE i din tvättmaskin i 30 ° Celsius (86 ° Fahrenheit).

Produkt-ID: 332516

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: