SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Essex sporremmar

Produkt-ID: 39906

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze Essex sporremmar
kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Essex sporremmar
Beskrivning

Beskrivning

Vackert silverfärgade spännen med kristaller ger dessa sporremmar av god kvalitet ett läckert utseende.


Den kraftiga remmen på dessa kvalitetssporremmar har ett fint, silverfärgat borderi och Crescendo-logo. Det silverfärgade spännet är smyckat med vita kristaller för extra elegans.


Egenskaper:


  • Eleganta sporremmar i läder
  • Silverfärgat spänne med kristaller
  • Crescendo-logo broderad med silverfärgad tråd

Teknisk beskrivning:


100% äkta läder.


Tvättråd:


Torka av med en ren fuktig svamp efter varje användning för att avlägsna svett och smuts. Torka med en mjuk, ren handduk. Smörj med lädervårdsprodukter vid behov.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Se topp, kvalitet flopp ...; - (((((
0 Gillar

Till att börja med var jag väldigt glad över spännbanden. Även om skinnet är väldigt tunt är remmarna lätta att bära. Men även om det bara är två månader att använda, inte en strass på vänster sporrar remmarna i spännet. Med varje användning har jag tappat en. Roligt, bara kvar. Alla är på rätt spänne. Naturligtvis hanterar jag remmarna noggrant; Jag rör inte någonstans och de faller inte heller ur min hand. Till vänster föll stenarna ut.

Bra grundläggande spawn-remmar
0 Gillar

Jag gillar dessa sporrar. Underbart mjukt och har hållit bra, har nu varit i daglig användning i nästan ett år och har inte sträckt eller förlorat sin färg. För endast kvalitet ger jag det 4 stjärnor eftersom diamanterna droppar lätt och nu finns det bara hälften kvar, men jag tror att jag kommer att köpa dessa för andra gången. Jag kan rekommendera.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.