Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Exclusive sporremmar

Produkt-ID: 39915

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Exclusive sporremmar
Beskrivning

Beskrivning

Eleganta sporremmar av glänsande läder.


Det släta kvalitetslädret på de här eleganta sporremmarna har dubbla nylonsömmar och ett metallspänne för en fin touch på den glansiga remmen. Dessa remmar är utmärkta för att ersätta trasiga, försvunna eller utslitna sporremmar.


Egenskaper:


  • Dubbla nylonsömmar
  • Rejält metallspänne

Teknisk beskrivning:


Säljs parvis.


Tvättråd:


Torka med fuktig svamp. Använd inte kemiska rengöringsmedel.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Läderet är väldigt trevligt och inte för styvt. Jag gillar detaljerna i de rundade spännen.

1 Gillar

Läderet på dessa spännband är mycket tjockt och bör hålla sig mycket fint. Det är inte det finaste kvalitetsläderet, men anständigt för priset. Jag skulle säga att de ser tillräckligt bra ut för att kunna användas i utställningar.

Fina remmar
1 Gillar

Jag gillar de fina remmarna som snabbt blir flexibla och har ett fint spänne. Spännet är inte för stort, så det stör mig inte på foten. Skulle genast köpa remmarna igen!

0 Gillar

Du kan aldrig ha tillräckligt med spännband. Dessa är verkligen riktigt fina remmar. Du kan bara inte slå priset och vaktel

Trevligt för priset
0 Gillar

Jag köpte dessa för att gå på ett par sporrar jag också köpte och älskade dem så mycket gick tillbaka och köpte ett annat par. De är väldigt mjuka och hållbara. Jag använder dem på utställningar och får många komplimanger.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.