Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Horze lädersporremmar

Produkt-ID: 39910

kr 89,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze lädersporremmar
Beskrivning

Beskrivning

Snygga och slitstarka sporremmar i kvalitetsläder.


Mjukt kvalitetsläder för en snygg och skön känsla. Dessa remmar är utmärkta för att ersätta trasiga, försvunna eller utslitna sporremmar. De här sporremmarna är både slitstarka och prisvärda.


Egenskaper:


  • Nickelpläterade spännen
  • Hållbara läderremmar

Teknisk beskrivning:


Säljs parvis.


Tvättråd:


Torka med fuktig svamp. Använd inte kemiska rengöringsmedel.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Jag beställde dessa som presenter och monterade dem i sporrar. Omedelbart förblev remmarna borta från att experimentera ...

1 Gillar

Hög kvalitet, dåligt läder! Andra spännband är tillgängliga i denna butik för € 9,90 och har en mycket bättre läderkvalitet. Så för mindre än tre euro får du mer kvalitet. Priset är för högt för kvalitet. Huden är så dålig att den lätt går sönder.

FÖRFÄRLIG!
0 Gillar

Jag hade köpt ett par gummibandar på Rolex tillverkade av Nunn Finner, de varade länge. När de dog bestämde jag mig för att prova dem och de varade inte en månad. Jag kastade ut dem och köpte läder från HOZE och älskar dem! Du får det du betalar för .... inte värt det

Vackert!
0 Gillar

Sporenriemchen-utseendet tycker jag är vackrare än på bilden, för de har ett ovalt spänne och bakom spännet finns inte en metallknapp, utan en normal söm.

Bra kvalitet!
0 Gillar

Jag har precis köpt några av dessa för ett billigare par spännband för när jag bara skola innan några utställningar. De är bra hållbarhet och gillar verkligen priset. Hittills har jag inte haft några riktiga problem med dem och jag använde dem ungefär fem gånger nu.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.