Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Durable sadelhängare

Produkt-ID: 50000

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Durable sadelhängare
Beskrivning

Beskrivning

Låt sadeln se ut som ny och slippa marken!.
Horze prisvärda sadelhängare är otroligt praktisk. En mycket lätt sadelhängare som passar de flesta sadlar och finns i fyra vackra färger. Stabil och enkel att fästa. Den här är perfekt för att organisera din sadelkammare. Skyddar din sadel mot repor och skador orsakade av förvaring på golvet och håller sadeln som ny. Den här är även praktisk för förberedning och av sadeln inför nästa tävling så att du kan göra ett bra intryck! Plastbeläggning över stålet för extra hållbarhet. Nu kan du hålla städat! Se även vårt breda sortiment av hängare och bagar för att hålla ordning i din sadelkammare!


Egenskaper:


  • Hållbar
  • Passar alla sadlar
  • Lätt att montera
  • Lätt och slitstark
  • Håller sadeln i bra skick
  • Håller ordning i stallet

Teknisk beskrivning:


Plastbelagt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Älskar det!
1 Gillar

Denna salonghängare är helt super! har två av dem själva, efter att ha haft dem ett tag nu, har de blivit vända upp och ner (de har också utsatts för grov behandling) inte en repa, inte så mycket som en liten rep i färgen en gång! Dessutom är det väldigt lätt att vrida upp eller ner. Så du kan välja mellan flera färger som rosa, svart till silver så det är inga problem att välja en färg du gillar. Det är helt enkelt super super att ha eftersom det håller sadeln / körningen bort från golvet, och det bästa är att sadeln / drivenheten inte ligger och "lutar" eftersom sadelhängaren är väldigt robust. Till sist vill jag bara nämna kroken på undersidan och hur lysande den är! du kan hänga i stort sett vad du vill ha på det, oavsett om det är ett huvudbonad, en grimma, en ridhjälm eller något annat!

0 Gillar

Det här sadelstället är underbart. Det hjälper till att få mitt skåp i min lada städat och organiserat.

Coola färger
0 Gillar

Jag köpte denna sadelhållare, för jag tyckte att den rosa färgen var så vacker! Och hon ser ännu bättre ut i live än på bilden. Sadelhållaren passar för min västra sadel såväl som för den spanska min mamma eller min sadel VS verkligen något för alla och det också för ett så lågt pris. En annan Pro är för mig att skruvarna för att fästa är desamma! Jag kan bara rekommendera det!

0 Gillar

Jag har precis fått mitt vackra sadelställ i rosa find egt oklokt vackert är super nöjd med det tycker trevligt pris inte för dyrt och bra kvalitet rekommenderas definitivt skruvarna är superhändiga

Stora och robusta sadelställ!
0 Gillar

Jag installerade just 4 av dessa rack i mitt takrum och älskar dem. De är väldigt robusta (se noga till att använda en stud finder) och håller till och med mina tyngre dressursadelar med lätthet. Jag älskar att det finns en tygkrok så jag kan ha en fullständig klistermodul och den är lämplig för alla längder och former av sadlar. Jag har CC, AP och Dressage där från storlek 17 "-19" och de är alla säkra. Jag ger definitivt dessa rack två tummar upp. Det är också billigare än någon annanstans som bär samma stil. Se bara till att mäta på tränga / tyglarna nedan när du hänger. Och glöm inte, sadlarna går framifrån och bak. :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.