Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze flyttbar hinkkrok

Produkt-ID: 55112

kr 59,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Horze flyttbar hinkkrok
Beskrivning

Beskrivning

Varje lada behöver en hinkkrok


En flyttbar hinkkrok är ett måste i stallet! Behöver inte monteras. Denna hinkkrok hängs enkelt upp på boxkanten och gör det enklare att ge vatten åt hästen. Utmärkt för hinkar med vatten upp till ca 20 kg.


Egenskaper


 • Flyttas dit där den behövs
 • Häng den över dörren eller boxkanten!
 • Hållbar och med kapacitet på upp till 19 kg
 • Utmärkt under resa
 • Ingen montering
 • an hänga på en vägg som är upp till 4 cm tjock

Detaljer


 • Robust
 • Tål en hink med upp till 20 liter vatten
 • Passar 50517 Horze hink
Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Blandad åsikt
0 Gillar

Jag köpte två hinkar, så jag såg dem inte dra någonstans utom ... inga av mina hinkar passade på kroken. Det behöver inte ett handtag med handtag och utan handtag, handtaget måste vara något krökt i mitten för att kunna glida i kroken. Så jag avvika deras användarpåsehållare (påsar med godis för hästar, hink med plasthandtag, hönät, etc.) och körsbär på kakan, jag glider i ringen min sax att jag ' så alltid till hands och snyggt! Ultrastark, en utmärkt produkt ändå!

Bra om du inte har för tjock boxvägg
0 Gillar

Våra boxväggar var för tjocka så jag fick hänga den i fönstergallret. Upp till ca 5cm funkar det dock. Själva kroken är lite för lång, denna kroken funkar därför bara med sådana hinkar med en liten extra båge på öglan. Ni vet, sådan böj som hinkar med flat sida har för att hänga stadigt. Det är väl sådana hinkar man hänger oftast iofs. Men om någon vill hänga en svart hink så går det nog inte utan att såga av en liten bit av kroken för då funkar det. Funderar på att såga av en cm på kroken även fast jag har en hink med flat sida för den har så precis passform att man måste hålla hinkens handtag rakt upp för att kunna hänga dit den. Lite jobbigt att sikta så noga med en full hink. Verkar mycket stark och gedigen, känns som om den skulle hålla för hela min tyngd, fast det står 19kg. Perfekt idé för alla som hyr plats och inte vill be om att få skruva upp krokar i boxen! Rekommenderas.

0 Gillar

Passade då inte mina boxväggar, borde kanske framgå att man ska tunna boxväggar, inte normaltjocka

Smart lösning
0 Gillar

Dessa är helt lysande! Mycket smart att ha med sig rally när skoporna behöver tas ner och tas upp många gånger. De är lätta och tar lite plats. Bra kvalitet också. Tyvärr passade inte dessa stall hemma, men på konferenser är de helt fantastiska!

Lysande enhet så enkel
0 Gillar

Jag köpte kroken för att sätta på baksidan av min släp på tävlingar för att spara att behöva lyfta hinkar för att erbjuda vatten ofta. Den här enheten krokar bara på baren på rampen och sedan hänger skopan i den Inget mer oroande om han är törstig eftersom han bara hjälper sig själv !! Stort värde för pengarna också

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.