Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze korg med krokar

Produkt-ID: 50050

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze korg med krokar
Beskrivning

Beskrivning

Denna korg med krokar gör det enkelt att hålla ordning!


Horze korg med krokar är utmärkt för förvaring på väggen. Denna korg är perfekt för förvaring av flaskor och på krokarna kan du hänga alla dina grimskaft, grimmor osv! Nu kan du hålla städat!


Egenskaper


  • 2 i 1-hylla med korg och krokar
  • Förvara flaskor i korgen
  • Häng upp grimmor och grimskaft på krokarna
  • Perfekt för att hålla städat
  • Enkel att hänga upp

Detaljer


  • Plastbelagd metall
  • Mått: 56 x 33 x 14 cm
Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

3 Gillar

Måste säga att den här inte svika. Verkligen väldigt tunna saker som man skulle kunna tro går lätt. Men den här är faktiskt otroligt stark. Har hängt i ett år fullt av tunga källardräkter, jackor osv. Hängde upp och ner saker varje dag och inte ens en krok som röks! Mycket smart med hylla i toppen för att lägga hattar och vantar! Och inte minst var det billigt.

Utmärkt för organisation
2 Gillar

Det hjälpte mig helt att organisera mitt skåp. Jag hängde detta på att använda 3M-krokar. Jag satte massor av flaskor på racket och hängde sedan håltagare och min hjälm från botten. Racket höll allt. Älskar också den rosa färgen!

solid korg
2 Gillar

Fantastiska, fler krokar och utrymme för små saker i korgen. Bekvämt att ha i stallen och det tar inte för mycket utrymme.

1 Gillar

Detta är en väldigt cool korg. Korgdelen har varit bra och har många saker. Krokarna är dock lite små. Min lunge linje kommer inte att hänga från dem eftersom de är så små. De är bra för att hänga borstar, etc.

Perfekt för fronten förvaring!
1 Gillar

Jag köpte dessa för att placera på stallfronterna för att hjälpa till att hänga de många föremål som verkar samlas på båset, som haltare, flygmasker, spjälkband. Inte bara lägger det extra hängutrymme, det finns också en korg för fluesprut, salva eller något annat jag behöver ha praktiskt. Detta var en bra artikel till ett bra pris.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.