Gratis hästgodis på alla order över 500 kr! Använd kod:
Kopierades till klippbordet
HORSE-DAY

Horze tränshängare

Produkt-ID: 50020

kr 69,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze tränshängare
Beskrivning

Beskrivning

Standard tränshängare för ordning i sadelkammaren.


Teknisk beskrivning:


10*14cm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Jag gillade det som resten
8 Gillar

Traditionell, bekväm och enkel att installera. Lätt att skjuta in trängan i racket och komma vidare med andra saker. + bra färger, inte bara svart. Okej

5 Gillar

Detta var riktigt bra och praktiskt för vår stall, färgerna var bra för oss också! Jag gillar inte riktigt svart, det måste vara färgstarka! Riktigt hållbart är det!

1 Gillar

Jag köpte denna fäste relativt nyligen och ångrar inte det! Det är väldigt bekvämt att använda. Fästskruvar ingår i den så att de efter att ha mottagit varorna på samma dag omedelbart "skyddats" i vår stall!

SEJ
1 Gillar

Det är trevligt för mina sadlar. Det kan hålla de bästa sadlarna jag har. Jag skulle mycket rekommendera det.

Coola färger
0 Gillar

Jag köpte snaffelhållaren som matchar sadelhållaren i rosa och är stolt över! Super del för lite pengar och det inkluderade också skruvar. Så åtkomst så länge det fortfarande finns denna coola färg! Och den rosa ser verkligen mycket vackrare ut än här på bilden !!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.