Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Horze Spirit stallsko

Produkt-ID: 38035

kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Spirit stallsko
kr 369,00
Horze Clara vinterridstrumpor
kr 99,00
Horze Spirit stallsko
Beskrivning

Beskrivning

Dessa robusta stallskor gör sysslorna i stallet till ett nöje.


Praktiska, slitstarka stallskor som ger komfort, säkerhet och bra grepp medan du muckar eller bär hö. Enkel kardborreknäppning, varmt frottéfoder och ovansida av nylon ger både komfort och stöd.


Egenskaper:


  • Praktiska stallskor
  • Varmt frottéfoder
  • Ovansida av nylon
  • Enkel kardborreknäppning

Teknisk beskrivning:


Horze Spirit stallskor.


Tvättråd:


Skölj med vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stallsko
4 Gillar

Inget fel på skorna mer än att det tydligen var stora storlekar. Tyvärr observerade jag inte ert generösa retursystem förrän jag provat skorna utomhus , (ej i stallmiljö). Om jag hade läst på ordentligt så hade returnerat för att istället få ett par med storlek 42. Med vänliga hälsningar Rolf Hallberg

Bara rätt upp och matchande i storlek!
3 Gillar

Kardborrfästen gör det lätt att sätta på och ta av, bredden kan regleras väl. Byxorna, z. Som ett par jeans, som lätt kan bäras i den, kan lite fler byxben också vara "stuvade". Skorna är vattentäta och om leran inte går över vristen fastnar de inte med normal till bred fot ;-) Med smala fötter behöver du åtminstone tjocka strumpor eller kuddar för att passa skorna perfekt. De är robusta och välfodrade, en värmande innersula för sulorna, jag kan fortfarande föreställa mig söta i riktigt kalla temperaturer. De är inte för tunga, men också inte lätta. För priset ett bra erbjudande!

Helt anständiga skor
1 Gillar

Hur som helst till det priset. Sömmen på en sko gick upp andra gången de användes, men den kunde fixas. Skorna är inte särskilt varma, så ullsålar och stickade strumpor måste bäras inuti när det är kallt. Sammantaget mycket bra skor, rekommenderas för dig som behöver ett par billiga och anständiga stabila skor.

Rimliga och anständiga skor
1 Gillar

Dessa skor är helt ok med avseende på pris och tillämpning. Jag använde dem också när jag red, men de är inte så varma så det lönar sig att bära ullstrumpor. Storleksvis är de lite stora i storlek. Jag använder 39 / 39-1 / 2 och köpte dessa i 39 och ändå är de rymliga. Men egentligen inte en nackdel när du har plats för ullstrumpor som fyller det lite. Sammantaget en bra sko till ett rimligt pris.

Gör jobbet! gnuggar lite på vristbenet
1 Gillar

Nöjd med köpet. Inte ultraestetiskt men det är inte det vi ber dem särskilt om priset. Gör sitt jobb! Hot. Genom nackdelar förtjänar den hårdare delen av foten att vara lite avrundad vid malleolus eftersom det kommer lite tryck på. Jag kommer att försöka sätta en liten sula i för att lyfta foten lite och rensa benet lite.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.