Spara 12 % på våra 20 bästa vinterprodukter! *
Spara nu

Muckboot Pacy II ridstövel

Produkt-ID: 301552

kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
Muckboot Pacy II ridstövel
kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Muckboot Pacy II ridstövel
Beskrivning

Beskrivning

Allvädersridstövel.


Pacy II är en högpresterande ridstövel för kallt väder som är lika praktisk under ridturen som i stallet. Det är viktigt att ta de grundläggande säkerhetsegenskaperna i beräkningen när man ska välja ett par bra ridstövlar. De 100% vattentäta Pacy II-stövlarna skyddar dig helt med den ytligt ribbade sulan för ett bra grepp i stigbygeln och den avsmalnande tån för smidig och enkelt uppstigning i sadeln. Denna allvädersridstövel är även försedd med ett varmt fleecefoder, hälförstärkning och etc®-sula mot friktionvärme i stöveln.


Egenskaper:


 • 100% vattentäta
 • 5mm CR Flex-skum
 • Mysigt fleecefoder
 • Etc®-sula
 • Hälförstärkning
 • Gummisula med lätt grepp
 • Pull-on ögla
 • Ridbyxor kan stoppas innanför stövlarna eller bäras utanpå
 • Smal, stigbygelvänlig tåform
 • Komfortvärme: 10-30 °C

Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inte lämplig för ridning
1 Gillar

Jag har bära dessa stövlar under en dag under en 30 km åktur, och när jag kom tillbaka såg jag att svetsarken i min sadel var allvarligt skadad. En sådan skam från min sadel! Det är synd att dessa stövlar säljs som ridstövlar, eftersom materialet de är gjorda av gör dem helt olämpliga.

Fin värme
0 Gillar

Stövlarna är härliga varma att åka i, inga kalla tår! Jag brukar använda 38 elektriska. 39, så jag beställde storlek 39/40. Den här är dock lite för stor, eftersom du inte behöver ta en extra socka i. Men ingenting som stör dig när du går i stallen och är bara till den minsta irritationen i sadeln, men du vänjer dig snabbt till det. De är trevliga flexibla.

bra stövlar
0 Gillar

Dessa stövlar är fantastiska, går bra och passar mycket bra (även med mina tjocka kalvar). Har aldrig haft kalla fötter igen och kan bara fortsätta med vått väder, super

Bekväma och eleganta ridstövlar
0 Gillar

Köpte dessa ridstövlar i vinter när jag var trött på att frysa på fötterna. Mycket bra att gå i, håller dig alltid varm och torr på dina fötter. Stövlarna är snygga och väldigt låg. Den enda nackdelen var att hampan (att bära bagaget med) rökt ganska snabbt.

Läckra stallsko
0 Gillar

Jag har haft dessa i nästan ett år och är väldigt glad! De har fortfarande inte gått sönder, bara fått några repor här och där. De håller mina fötter varma och bekväma att gå i. Dessutom är de lätta att rengöra.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.