Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Back On Track Rug Rime Mia, 160 g

Produkt-ID: 24820

kr 2.349,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back On Track Rug Rime Mia, 160 g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track Rug Rime Mia, 160 g
Beskrivning

Beskrivning

Back on Track® Mia Rime är ett mångsidigt täcke som passar både för utomhusbruk och inomhusbruk beroende på årstid (perfekt på hösten och under mildare vinterdagar också) och finns i antingen 200 g eller 300 g polyfiber-stoppning Skalet med PU-bahandling ger viss vattenresistens vid lätt nederbörd, men måste ses som ett stalltäcke (passar även under ett utetäcke eller som transporttäcke på kallare dagar) snarare än ett utetäcke. Mia Rime-täcket är ett kraftigt, praktiskt och mångsidigt täcke med andasfunktion, polyesterskal och foder av den revolutionära Welltex™-textilen med insmält keramikpulver som ger smärtlindrande infraröd FAR-terapi vid skada eller stelhet i muskler och mjukvävnader osv i hals-, bog-, rygg-, kors- och lår-muskulaturen. Detta täcke har dubbelt bogspänne och dess unika skärning ger en idealisk, skavfri passform som även sitter som den ska utan bensnören. Det populära Mia Rime täcket har testats och används nu av hästskötare och ryttare inom ridsporten i både Storbritannien och Europa.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket lycklig
0 Gillar

Ett fantastiskt däck! Passar bra med min arabiska kappa. Kanske lite kort på baksidan av rumpan, men då är det ett bubbeldäck, inte det yttre däcket som måste täcka svansen. Gillar verkligen den dubbla stängningen framför eftersom det hjälper till att göra passformen perfekt. Kan förmodligen vara något smal för en bredare typ av hästar. Min häst har verkligen förbättrats i muskler sedan han började använda detta. Den enda nackdelen är att han blir extremt het i det, så jag kan antagligen inte använda det på sommaren ... Men då är han en värmare i sig själv, så det är nog bättre för de många frysarna

Tillbaka på spår Mia varp
0 Gillar

Back on Track-produkter är redan bekanta. Denna nya varpdesign känns riktigt kraftfull, med gott skydd efter att ha åkt på vintern och kastat den på hästen ett ögonblick under torkning och återhämtning. Tack också Horze för den speciella tjänsten som gjorde varpen till en bra tid även om beställningen måste hittas i Holland. Riktigt bra kundservice

Tillbaka på banan
0 Gillar

Varpen var mycket passande och satt bra. Varpdesignen passar väl till hästen. Att inte strama åt och stanna på plats är vi mycket nöjda med, liksom vår häst.

smalt
0 Gillar

Mycket nöjd med filten. Men det är väldigt smalt i bröstet. Jag har kallt blod och det strammar mest på henne. Kommer att gå upp i storlek nästa gång jag köper BOT för henne. Passar perfekt med vår smala främre varmblod.

Mia-modell, det enda som duvor med mig, allt annat är för smalt
0 Gillar

Passar perfekt, det har 300 g

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.