SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Finntack Pro stalltäcke

Produkt-ID: 24048

kr 769,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro stalltäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finntack Pro stalltäcke
kr 769,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro stalltäcke
Beskrivning

Beskrivning

Ett rejält kvalitetstäcke av robust, slitstarkt material, stalltäcket är vattenavvisande och med andasfunktion. Detta täcke är konstruerat för att fungera med ett brett temperaturintervall, både inom- och utomhus, och kan även användas i kombination med andra utetäcken.


Egenskaper:


  • 600D polyester ripstop. 300 g polyfyllning. Dubbel frontknäppning med snabbhakar. Elastiska kryssgjordar. Elastiska bensnören. Innovativt, plastbelagt svansskydd. Bogvecken ger god rörelsefrihet och minskar risken för skav. Materialet är vattenbeständigt med andasfunktion, även efter många tvättar

Teknisk beskrivning:


Material: 600D polyester, 300 g polyesterfyllning. Maskintvätt 40°C. Torktumlas ej.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Förvånad!
0 Gillar

Har alltid älskat FT för deras överlägsna passform. Blev dessvärre rätt så besviken när jag tog på hästen just den här modellen. Trång i borgen och gigantisk baköver. Övre bogspännet fick jag inte ens igen så jag satt en kraftig gummi rem för att hästen skulle kunna äta. Tyvärr flera minus på det här täcket Hoppas inte jag råkar ut för det ngn fler gång när jag väljer FT.

Storlek: Liten
Stalltäcke Finn-Tack Pro
0 Gillar

Sömmarna vid spännena håller inte. Gick sönder efter ett par dagars användning. Svansremmen och översta spännet i fram släppte i sömmarna.

Mycket bra
0 Gillar

Vackert filt, väldigt tjockt, korrekt, ser bra ut

Storlek: Normal
Mycket nöjd
0 Gillar

Bra innetäcke med bra passform till varmblod. Rekommenderas starkt.

Storlek: Normal
Mycket bra valuta för pengarna
0 Gillar

Skydd av bra kvalitet, beständig och perfekt skuren! Idealisk för lådan, väl färdig och solid

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.