SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horseware Rambo Helix stalltäcke med Disc-front

Produkt-ID: 312647

kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Rambo Helix stalltäcke med Disc-front
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horseware Rambo Helix stalltäcke med Disc-front
kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo Helix stalltäcke med Disc-front
Beskrivning

Beskrivning

Rambo Helix täcke är vårt mest mångsidiga och avancerade stalltäcke. Detta täcke är gjort av avancerad borstad polyester och det senaste inom fuktregleringsteknik. Täcket har SureFit-hals design, Disc-frontknäppning, svanssnöre, kryssgjordar och Horseware-logo på halsen. Täcket ser snabbt till att hästen blir torr och kan användas som svettäcke, stalltäcke eller i transporten. Matchar de övriga produkterna i Rambo-kollektionen.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inte som bilden
0 Gillar

Blev besviken när jag fick den, är mycket mörkare i färgen än bilden. Det är inte en hästvarulogotyp på halsen. Annars är det ett fint, mycket tunt däck, skulle inte använda det som något stabilt däck men som transport- och svettdäck på våren / hösten tror jag att det kommer att gå bra.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.