Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Horseware Rambo Optimo stalltäcke 400 g

Produkt-ID: 312660

kr 1.881,00
kr 2.090,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo Optimo stalltäcke 400 g
Beskrivning

Beskrivning

Optimo stalltäcke kombinerar friheten hos Optimo Split med ett innovativt, justerbart framstycke för att förhindra skav på undersidan av halsen och bogen. Padden på manken lyfter täcket och förhindrar skav på man och manke. Justerbart, innovativt frontstycke som förhindrar skav på undersidan av halsen och bringan. Termofiberfyllning för överlägsen och långvarig värmehållning. Avtagbar hals finns separat.


Teknisk beskrivning:


Utsida av 1000D ripstoppolyester, polyesterfoder, svanssnöre som är enkelt att torka av och termobunden fiberfyllning som standard. 400 g fyllning.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra däck
0 Gillar

Superb, lätt och bekvämt däck med bra passform. Bra stoppning över manken. Däcket är lite stort i storlek, så jag köpte 140 till min häst som vanligtvis använder 145. Den enda nackdelen är att magremmen är lite korta, även på smala hästar. Åh som är fäst i nacken lite otäck när du inte använder nacken.

Optimo-sortiment
0 Gillar

Mycket vacker filt, skydd av turneringen topp, ta filten i en storlek nedan jämfört med andra hästvaru filt eftersom mycket stor storlek.

liner
0 Gillar

Hej, är det möjligt att lägga till fodret på det här omslaget?

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.