Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Avalanche Combo stalltäcke 350 g

Produkt-ID: 24569

kr 1.390,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Avalanche Combo stalltäcke 350 g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Avalanche Combo stalltäcke 350 g
kr 1.390,00
Horze stor förvaringsväska
kr 289,00
Horze Avalanche Combo stalltäcke 350 g
Beskrivning

Beskrivning

Horze Supreme Avalanche Pro Combo stalltäcke kombinerar en heltäckande hals med vår nya design för ett ultimat vinterskydd.


Ett välisolerat stalltäcke med hals som har förbättrats med nya T-spännen vid bogen för enkel fästning och justering. Halsdelen ger ett heltäckande skydd utan att trycka på bogen och ger rörelsefrihet utan att skava. Skalet med andasfunktion är mycket slitstarkt. De töjbara kryssgjordarna och avtagbara bensnörena håller detta snygga täcke på plats så att din häst är skyddat mot kalla drag.


Egenskaper:


  • Halsdel för överlägset skydd
  • Bogveck mot tryck och skav
  • Andasfunktion
  • Ny bogknäppning med lätthanterliga T-spännen
  • Spännen av överlägsen kvalitet
  • Töjbara kryssgjordar
  • Avtagbara bensnören

Teknisk beskrivning:


300D polyester, 350g/m² stoppning.


Tvättråd:


Maskintvättas kallt 30°C. Lufttorka för att behålla formen.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stabil Rug
0 Gillar

Vi köpte ett ponnytäcke för ponnyn och det passade riktigt bra med ponnyn. Det enda stället för utveckling är kardborrbanden i nackbandet, vilket skulle göra det möjligt för den slurviga ponnyn att ha en längre, tät passform. Halsen i sig var lämplig storlek, men kardborrbanden var lite knappa i längd.

Mycket lycklig!
0 Gillar

Bra lösningar och sitter bra.

Trevligt och rättvist pris
0 Gillar

Jag köpte två av dessa filtar förra säsongen för en show åsna, de verkar köra lite små eftersom jag var tvungen att få en storlek större än vad jag normalt får för honom i Horze-linjen, men det är ok, jag använder dem båda och har en ren medan man tvättas. De tvättar fint också. Jag gillar särskilt de utökade panelerna på nackskyddet ... Fantastiskt filt till ett rimligt pris.

Hästfilt med huva Horze - ett fynd för dig som uppskattar hästens hälsa!
0 Gillar

Super bekväm varm stall Horze! Skyddar hästen helt från kyla och regn. Vackert och enkelt att använda. Materialet är utmärkt: hållbara, andningsbara sömmar av hög kvalitet. Opretentiös vård: lätt att tvätta, torkar snabbt. Cool, pålitlig hårdvara! Mycket trevligt pris för en sådan nödvändig sak!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.