Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Nevada vinterstalltäcke, 200 g

Produkt-ID: 24572

kr 559,20
kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Horze Nevada vinterstalltäcke, 200 g
kr 559,20
kr 699,00
Horze Nevada hals till stalltäcke 200 g
kr 339,00
Horze Chicago set med grimma och grimskaft
kr 179,00
Horze Nevada vinterstalltäcke, 200 g
Beskrivning

Beskrivning

En lättare stalltäcke för den prismedvetne köparen.


Ett mjukt fleeceöverdrag vid manken är bara en av de fina detaljerna på det här prisvärda stalltäcket. Den mjuka quiltningen är både bekväm och skyddar din häst i stallet från kyla och drag. Det här täcket är designat för värme samtidigt som det är prisvärt. Det är perfekt för stora stall med flera hästar, eftersom det är enkelt att sätta på och ta av för den ansvarige eller hästskötaren.


Egenskaper:


  • Lätt stalltäcke
  • Dubbla kryssgjordar
  • Långa bogveck
  • Svansskydd
  • Horze-logo nertill bak

Teknisk beskrivning:


420D 100 % polyester. 200 g vaddering.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Låt lufttorka.


Användning:


Mycket prisvärt stalltäcke som är lätt att sköta och använda.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra stall
2 Gillar

Hon köpte en filt till en liten rabatt, men det är billigt i sig själv. Detta påverkade inte kvaliteten, filten är utmärkt) Det är mjukt och lätt, det är justerbart med underband och fästelement på bröstet, det är lätt att ta på och ta av. Det är var man kan fästa huven. Det finns en överhalvventil och en pälsfälla vid manken, allt är genomtänkt. Den skyddar mot kyla och fukt, hästen är varm och bekväm i den.

Stora vinter stabila foder
0 Gillar

Denna filt är en stor ensamhet eller som ett lagerläggningsalternativ för våra kalla vintrar norrut utan att lägga till mycket bulk. Älskar snap och kardborrstängning framtill.

Mycket bra
0 Gillar

Jag tog setet + nackskyddet + stabilt täcka + utsidan. Mycket bra, jag överlägger dem, det rör sig inte, helheten är het och överensstämmer med beskrivningar och bilder. Snittet är bra. Nackdelen är karabinerna eftersom alla skydd som motstår dåligt väder. Och det är olyckligt att den här uppsättningen bara finns i svart.

fin ljus filt
0 Gillar

Jag beställde en av dessa att använda på kyliga nätter, den är välgjord och attraktiv. Jag blev besviken eftersom den inte har en svansflik som i beskrivningen. Utan en svansflik eller benstroppar förblir inte filten bra.

bra filt
0 Gillar

Jag köpte denna filt för ungefär ett och ett halvt år sedan för min häst som är väldigt tuff på filtar. Jag har bara använt den som foder för extra värme men det är en av de enda filtarna som passar henne väl. Det har hållit upp ok med ett litet tår i axelkniven som lätt var fixerad.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.