Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

WeatherBeeta ComFiTec Premier Trio Medium/Lite liner 100g

Produkt-ID: 313418

kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta ComFiTec Premier Trio Medium/Lite liner 100g
Beskrivning

Beskrivning

Nya WeatherBeeta ComFiTec Premier Trio liner finns i 2 vikter, Heavy och Medium/Lite, vilket ger ytterligare flexibilitet till WeatherBeeta ComFiTec Premier Trio. 210 denier kanalvadderat ytterskal, bogveck, enkel frontknäppning, tejpflikar på halsen och spännen baktill för enkel användning av ett extra lager.


Teknisk beskrivning:


100g fyllning.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

perfekt liner
0 Gillar

Jag beställde det här fodret eftersom jag med min freestyle weatherbeeta inte hade en 200 g (endast 100/300 eller 400g). Det här fodret passar perfekt, det är lätt att sätta och gör det möjligt för min fristil att äntligen ha 200 g för mina juju dagar med "stor" förkylning. Jag rekommenderar för weatherbeeta-följare som jag

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.