Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Compositi Matrix säkerhetståkappa

Produkt-ID: 16075

kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Compositi Matrix säkerhetståkappa
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Compositi Matrix säkerhetståkappa
kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Compositi Matrix säkerhetståkappa
Beskrivning

Beskrivning

Tåkappan förhindrar att foten glider igenom stigbygeln och är perfekt för nybörjare eller vid turridning.


Lätta tåkappor i plast som förhindrar att foten glider igenom stigbygeln och fastnar. Plasttåkappan fästs på stigbygeln Profile eller andra stigbyglar med skruvar. Oerfarna ryttare kan känna sig säkra med denna säkerhetsanordning.


Egenskaper:


  • Lätt och hållbar
  • Nödvändig säkerhetsutrustning för nybörjare och vid turridning
  • Förhindrar olyckor
  • Hållbar plast
  • Fästes enkelt till stigbyglarna
  • Universiell fastsättning
  • Glidsäker sula

Teknisk beskrivning:


Storlek "Small" passar 110 mm stigbyglar och storlek "Large" passar 120 mm stigbyglar.Par.


Tvättråd:


Spola av tåkapporna med vatten när de är smutsiga. Milt rengöringsmedel kan användas vid behov. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Säker insats för stigar
2 Gillar

När jag hade provat dessa insatser bestämde jag mig för att få min egen. Mycket bra för daglig träning, för att arbeta i fälten. Det kommer att vara användbart för både en nybörjare och alla ryttare som är oroliga för säkerheten. Och ett definitivt plus: du kan ta på dig alla (!) Skor för träning.

Bra!
1 Gillar

Jag är en para dressyrrytare och jag har ingen verklig användning av mina ben. Jag behövde något för att förhindra mina fötter att glida igenom och dessa var perfekta! De är lätta och också iögonfallande och minimalistiska jämfört med liknande produkter. Jag tyckte att de var lätta att fästa och använda dem hela tiden med de sammansatta stigbitarna från Horze också. Tillsammans finns det en lätt omröringslösning som håller mig säker och håller stigbotten. Med mina fötter även om jag lägger begränsad vikt i dem.

Pålitlig och praktisk insatssäker för stigar Horze Matrix
1 Gillar

Jag har nyligen börjat göra ridning och instruktören rådde mig att köpa en säker insats för stigar. Hittade en lämplig i den här butiken. Jag gillade den här modellen: designen är bekväm, kvaliteten är bra, väldigt lätt, men samtidigt stark. Fästet är väl gjort, det hålls säkert med bultar. Dessa skär förhindrar att foten glider i stigbotten. Jag är mycket lugnare med dem att rida på en häst. Så detta högkvalitativa skär är säkert för stigbollar Horze Matrix passade mig perfekt. Dessutom är priset ganska tillräckligt och föras snabbt. Därför är köpet mer än nöjd.

0 Gillar

En bra uppfinning för nybörjaren, foten förblir bra till höger om stativet. Den 8-åriga dottern har nu fötterna på fötterna under hela resan, utan att behöva peka på foten. De är också lätta, men ändå inte svaga.

Lätt och säkert!
0 Gillar

Dessa var superlätt att installera, verkar stabila och välgjorda. Jag kommer just tillbaka från en dålig knäskada och tänkte att dessa bara kan rädda dagen om något händer. Säkra före det osäkra!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.