JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Compositi Matrix säkerhetståkappa

Produkt-ID: 16075

kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Compositi Matrix säkerhetståkappa
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Compositi Matrix säkerhetståkappa
kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Peacock säkerhetsstigbyglar med gummiband
kr 499,00
Compositi Matrix säkerhetståkappa
Beskrivning

Beskrivning

Tåkappan förhindrar att foten glider igenom stigbygeln och är perfekt för nybörjare eller vid turridning.


Lätta tåkappor i plast som förhindrar att foten glider igenom stigbygeln och fastnar. Plasttåkappan fästs på stigbygeln Profile eller andra stigbyglar med skruvar. Oerfarna ryttare kan känna sig säkra med denna säkerhetsanordning.


Egenskaper:


  • Lätt och hållbar
  • Nödvändig säkerhetsutrustning för nybörjare och vid turridning
  • Förhindrar olyckor
  • Hållbar plast
  • Fästes enkelt till stigbyglarna
  • Universiell fastsättning
  • Glidsäker sula

Teknisk beskrivning:


Storlek "Small" passar 110 mm stigbyglar och storlek "Large" passar 120 mm stigbyglar.Par.


Tvättråd:


Spola av tåkapporna med vatten när de är smutsiga. Milt rengöringsmedel kan användas vid behov. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Underbar produkt!
0 Gillar

Jag har haft dessa i över ett år nu. Det finns inget jag kan säga negetivt. Jag har en nervproblem som lämnar vänster sida, särskilt mitt ben, kramp eller bara svag att använda. Min achillies senor tillåter inte min läka att släppa mycket alls. Dessa tåburar tillåter mig att rida säkert. Ett fodral som inte är burat, kommer alltid att hitta ett sätt att glida framåt. Dessa fästs enkelt och kan snabbt bytas tillbaka till en gummidyna för en annan ryttare. Om de fastnar sand och smuts, en snabb tvätt, och de ser nya ut igen. (Jag har också lagt i diskmaskinens övre hylla) De är så lätta att de inte drar ner, vilket gör det svårt att få järn om du tappar när du kör eller monterar. Perfekt för mina problem! Tack Horze för att fylla i dessa!

Storlek: Normal
Pålitlig och praktisk insatssäker för stigar Horze Matrix
1 Gillar

Jag har nyligen börjat göra ridning och instruktören rådde mig att köpa en säker insats för stigar. Hittade en lämplig i den här butiken. Jag gillade den här modellen: designen är bekväm, kvaliteten är bra, väldigt lätt, men samtidigt stark. Fästet är väl gjort, det hålls säkert med bultar. Dessa skär förhindrar att foten glider i stigbotten. Jag är mycket lugnare med dem att rida på en häst. Så detta högkvalitativa skär är säkert för stigbollar Horze Matrix passade mig perfekt. Dessutom är priset ganska tillräckligt och föras snabbt. Därför är köpet mer än nöjd.

Storlek: Normal
Terapeutisk centeranvändning
0 Gillar

Jag köpte dessa för användning av ett terapeutiskt ridcenter. Vi har några få studenter i benstöd och har funnit att burarna är riktigt användbara för att hålla foten i stigbygeln utan risk för att hänga upp. Vi använder naturligtvis säkerhetsstoppar, men vissa av hängslen projicerar tillräckligt högt för att fånga toppen av stigbågens båge; dessa förhindrar det. Jag tror att vi kanske beställer vuxenstorleken snart. Barnets storlek är verkligen det - även våra lite större barn, som gillar spetsiga stövlar, tycker att dessa är lite korta.

Storlek: Normal
0 Gillar

Lätt och rent. Jag lyckades bara omedelbart bryta den andra monteringsskruven när jag satte tåskyddet på sockeln, men avstämningen stannade kvar på plats men drabbades inte ordentligt.

Storlek: Normal
Säker insats för stigar
2 Gillar

När jag hade provat dessa insatser bestämde jag mig för att få min egen. Mycket bra för daglig träning, för att arbeta i fälten. Det kommer att vara användbart för både en nybörjare och alla ryttare som är oroliga för säkerheten. Och ett definitivt plus: du kan ta på dig alla (!) Skor för träning.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.