JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Jin Stirrup par

Produkt-ID: 16043

kr 2.199,00
(Priset inkluderar moms)
Jin Stirrup par
Välj storlek Storleksguide
Jin Stirrup par
kr 2.199,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Jin Stirrup par
kr 2.199,00
Horze stigläder
kr 299,00
Jin Stirrup par
Beskrivning

Beskrivning

Jin Stirrup stigbyglar utmärker sig med sin revolutionära design och bruket av nya material som just aluminium. Aluminiumet ger oss möjligheten att tillverka en stigbygel som inte väger mer än 300 g, en vikt som är bland det lägsta som finns inom denna kategori, utan att behöva kompromissa på säkerheten överhuvudtaget.• Jin Stirrup stigbyglar ger ett oslagbart grepp tack vare den unika "diamantformade" greppplattan och den stora ytan.• Både den stora formen och det unika greppet på Jin Stirrup ger en större känsla av stabilitet och "blir ett" med din fot.• Jin Stirrup stigbyglar är tillverkade av högkvalitativt aluminium som är bearbetat med hjälp av avancerade CNC-maskiner.• Färgerna, som är uppnådda med hjälp av eloxering, ger produkten ett effektivt skydd mot rost och, sist men inte minst, ger möjlighet att välja mellan många olika färger.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Loistojalustimet
0 Gillar

Underbart lätt och robust stativ, finns i alla färger.

Storlek: Normal
Härliga stativ
0 Gillar

En uppsättning byglar av de bästa som jag någonsin har använt. Riktigt robust på foten och sulan är robust, vilket förhindrar att foten lätt glider av benet. Dessutom finns det några fina färgalternativ. Jag har två sådana stativ, av vilka några har använts i två år, och färgen är fortfarande borta.

Storlek: Normal
JinStirrup
0 Gillar

- Det stora plus är den breda basen på sockeln: foten vilar verkligen på sockeln. Du kan koncentrera dig på att sitta när de svängande fötterna lugnar ... - Överraskande lätt i utseende - Snygg, och om du letar efter färger kan du hitta dem!

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.