Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-15%

Sprenger Bow Balance stigbyglar

Produkt-ID: 16125

kr 1.614,15
kr 1.899,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Sprenger Bow Balance stigbyglar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Sprenger Bow Balance stigbyglar
kr 1.614,15
kr 1.899,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Sprenger Bow Balance stigbyglar
kr 1.614,15
kr 1.899,00
Sprenger metallinlägg
kr 237,15 kr 279,00
Sprenger Bow Balance stigbyglar
Beskrivning

Beskrivning

Den böjda formen förbättrar positionen av ryttarens fötter och förändrar viktfördelningen till bättre balans och komfort.


Teknisk beskrivning:


Säljes i par.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Pilbalansfästen
0 Gillar

Hon förväntade sig inte annat än bra! Ge bra stöd till mina fötter och samtidigt lättnad i knä och vrister

Storlek: Normal
UNDERBAR
3 Gillar

De bästa stigningarna jag någonsin har satt foten på. Jag har artrit och har haft svårt att få benen att somna eftersom vristen har ingenting att "ge upp" i vanliga stigar. Så ofta var det att jag inte lyckades ha hälen böjd Växlade till stigbygeln här och problemet är borta. Sätet har förbättrats eftersom nu är benen naturligt runt hästen, inga ömma vrister efter en 3 timmars rida eller en korrekt dressyrsamling. Rekommenderar verkligen.

Stativ av hög kvalitet
1 Gillar

Sockeln är så bra att du inte ens märker att den används. När du sätter foten på ryggen när du står upp på benet behöver du inte längre tänka på dina fötter en gång när du rider. Åtminstone kommer jag och mina barn inte att fly från randen och behöver inte justera sin hållning. Det var en liten justering av storleken när jag beställde de 11 storlekarna, som trots allt inte var de 11 cm inuti, som jag trodde, och den stålförstärkta 39 Jodhpur skulle ha gått längre än att skjuta. Genom att ändra kom rätt storlek och verkligen glad jag har varit. Övergången var också smidig och smärtfri.

Storlek: Liten
Sinnsykt bra stigar!
1 Gillar

Jag använde dessa stigar för några år tillbaka och köpte mig nyligen ett par. De är oerhört bra för mig som kämpar med både vrister och knän, eftersom de är flexibla och vårar / dämpar bra. Dessutom har de en bred och robust fotplatta, vilket ger mig bättre stöd och balans när jag rider. De är dyra men jag skulle definitivt säga att de är värda priset! Det enda jag kunde tänka mig som en förändring är att fästet till bänkbandet var vriden 90 grader, som Sprengers andra flexibla båge (sedan hänger bågen på rätt sätt).

Storlek: Normal
Stirrup
0 Gillar

Trevlig stötdämpande galge. Gummikuddar lite hala. Men läcker stigbänk.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.