Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Sprenger Bow Balance stigbyglar

Produkt-ID: 16125

kr 1.899,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Bow Balance stigbyglar
Beskrivning

Beskrivning

Den böjda formen förbättrar positionen av ryttarens fötter och förändrar viktfördelningen till bättre balans och komfort.


Teknisk beskrivning:


Säljes i par.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastiskt bra! Rekommenderas!!
5 Gillar

Jag köpte dessa främst för att jag ville ha säkerhets stigbyglar. "Snygga, dom tar jag!" Säljaren berättade om de fantastiska egenskaperna med svikt i knän och leder. "Nja, vi får väl se" tänkte jag skeptiskt. Efter första ridturen var jag supernöjd med mitt köp, -Jättesköna! Och efter några pass till kunde jag konstatera att jag inte har ont i mitt knä längre och att jag faktiskt FÅR hjälp med svikt i lederna. Dessa rekommenderar jag alla att köpa. Kvalitet har sitt pris, och med tanke på säkerhet OCH den ergonomiska effekten så är dom värda vartenda öre!!

Fantastiskt !!
4 Gillar

Har använt dessa i några år och har dem på båda hallarna (jag också), kommer också att få dessa för min tredje våning på nolltid. Bästa stigbögar jag har använt!

3 Gillar

Dom bästa sigbyglarna på marknaden! Med andra sigbyglar så får jag ofta ont i knän, fotleder, benhinnor samt ländrygg under ridpasset. Dessa sigbyglar räddar mig dagligen från många timmars lidande i onödan. Rekommenderas varmt!

UNDERBAR
3 Gillar

De bästa stigningarna jag någonsin har satt foten på. Jag har artrit och har haft svårt att få benen att somna eftersom vristen har ingenting att "ge upp" i vanliga stigar. Så ofta var det att jag inte lyckades ha hälen böjd Växlade till stigbygeln här och problemet är borta. Sätet har förbättrats eftersom nu är benen naturligt runt hästen, inga ömma vrister efter en 3 timmars rida eller en korrekt dressyrsamling. Rekommenderar verkligen.

Superbra och snygg stigbygel!
2 Gillar

Den bästa stigbygeln jag någonsin provat! Ger bra stöd och svikt för dina knän samt att den är snygg och innovativ. Helt klart värd sitt pris!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.