Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Sprenger Bow Balance stigbyglar

Produkt-ID: 16126

kr 1.999,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Bow Balance stigbyglar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Bow Balance stigbyglar
Beskrivning

Beskrivning

En ny dimension inom stigbyglar med förbättrad komfort och ökad säkerhet. Passar inlägg:16135.


Teknisk beskrivning:


Material: HS-rostfritt stål.Säljes i par.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastiske stigbøyler!
1 Gillar

Jeg har ikke hatt de så lenge, men jeg er kjempefornøyd så langt med disse stigbøylene! Har alltid slitt med at min høyre ankel gjør ekstremt vondt og blir helt nummen til slutt, men med disse stigbøylene får jeg ikke vondt i det hele tatt og jeg mister ikke følelsen i foten min. Så visst noen sliter med samme problemet så ville jeg anbefalt disse uten tvil!

Tolle Steigbügel, ich liebe es damit zu Reiten
0 Gillar

Ganz Tolle Steigbügel, Sicher und Knieschonend. Ich habe manchmal Knieschmerzen, mit diesen Flexiblen Bügeln gar kein Problem. Die Breite Trittfläche finde ich sehr angenehm, man verliert den Bügel damit auch nciht so schnell.

Nya kärleken
0 Gillar

Har haft problem med en gammal skada i fotleden som gjort att jag inte kunnat rida utan få ont i fotleden. Med dessa stigbyglar har jag inte haft ont ännu och har då ridit i dem i 1,5 vecka :) Lite jobbigt den kostar mycket, dock väl värd pengarna!

WOW
0 Gillar

For meg som har leddgikt og har slitt veldig med at beina sovner vekk under riding pga smerter i ankler og knær så er de stigbøylene her helt suveren. Har hatt mine i kanskje litt over ett år og ikke en eneste gang har jeg kjent smerte ved riding etter jeg kjøpte dem. Har også falt en hel del ganger etter jeg kjøpte dem og kan trygt si at foten sklir ut med en gang. Så de her er virkelig å anbefale.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.