Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo + fri frakt! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Sprenger Bow Balance stigbyglar

Produkt-ID: 16126

kr 1.999,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Bow Balance stigbyglar
Välj storlek Storleksguide
Sprenger Bow Balance stigbyglar
kr 1.999,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Sprenger Bow Balance stigbyglar
kr 1.999,00
Sprenger Bow Balance stigbygelinlägg
kr 279,00
Sprenger Bow Balance stigbyglar
Beskrivning

Beskrivning

En ny dimension inom stigbyglar med förbättrad komfort och ökad säkerhet. Passar inlägg:16135.


Teknisk beskrivning:


Material: HS-rostfritt stål.Säljes i par.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

OJ
0 Gillar

För mig som har artrit och har kämpat mycket med benen som somnar under ridning på grund av smärta i vrister och knän, är stigbotten här helt suverän. Har haft mitt i kanske drygt ett år och inte en gång har jag känt smärtan att rida efter att jag köpte dem. Har också tappat många gånger efter att jag köpte dem och kan säkert säga att foten glider direkt. Så dessa rekommenderas verkligen.

Storlek: Normal
Fantastiska stigar!
1 Gillar

Jag har inte haft dem så länge, men jag är så nöjd med dessa stigar! Har alltid kämpat med att min högra vrist skadade och blev bedövad i slutändan, men med dessa stigar blir jag inte skadad alls och jag tappar inte känslan i foten. Så om någon kämpar med samma problem skulle jag definitivt rekommendera dessa!

Storlek: Normal
Nya kärleken
0 Gillar

Har haft problem med en gammal skada i fotleden som gjort att jag inte kunnat rida utan få ont i fotleden. Med dessa stigbyglar har jag inte haft ont ännu och har då ridit i dem i 1,5 vecka :) Lite jobbigt den kostar mycket, dock väl värd pengarna!

Storlek: Normal
Stora stigar, jag älskar att rida
0 Gillar

Stora trappor, säkra och knävänliga. Jag har ibland knäsmärta, med dessa flexibla strykjärn inga problem. Det breda slitbanan tycker jag är väldigt trevligt, du tappar galgaren så inte så snabbt.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.