Bara att dra på och börja rida
Stövlar & Chaps

Stövlar & Chaps

Ridstövlar finns för alla smaker. Jodhpurs, dressyr- och hoppstövlar är populära ridstövelstilar i läder, syntet och gummi.
347 artiklar

Köp Stövlar & Chaps på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Horze har en mängd olika varianter av ridstövlar för alla dina behov.

Ridstövlar är en av de viktigaste ägodelarna för den seriösa ryttaren. Ett par med utmärkt passform förbättrar ridningen och håller en komfortabel och säker i sadeln. Horze-skor inkluderar ridstövlar, jodhpurs, ridskor och stallskor. Ett par eleganta ridstövlar som sitter bra blir ditt val för tävlingsbanan medan ett par jodhpurs eller ridskor med snörning är perfekta för träning och lektioner tillsammans med ett snyggt par chaps. Hitta ett varmt och vattentätt par stallskor för att underlätta stallarbetet.

Ridstövlar från Horze har en klassisk stil i kvalitetsmaterial för ett skräddarsytt utseende och känsla.

Välj dressyrstövlar eller hoppstövlar beroende på ridgren. Våra hoppstövlar har snörning och ett ordentligt blixtlås bak för att underlätta av- och påtagning medan dressyrstövlarna är perfekta för dressyr eller i tävlingsringen och även de är försedda med blixtlås bak för att underlätta påtagning. Ridskor är traditionellt använt för lediga stunder, men med rätt par chaps av optimalt kvalitetsläder kan de nästan misstas för ridstövlar. Snöringen på många ridskor gör dem bekväma, eftersom de blir lättare att justera och strama åt efter behov. Pull-on jodhpurs gör att du slipper krånglig snörning och är perfekt för träning och unga ryttare. Många av Horze ridskor har även blixtlås bak och många ridskor har blixtlås fram för att göra allt ännu lättare. Prova ett par svarta eller bruna beroende på egen smak.