Keratex 3P Hoof Repair 50 ml

499,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.05 l (9.980,00 kr / l)
Upp till 16% rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 12 rabatt. Köp för 800kr och få 16% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.02.2023. Gäller inte för varumärkena Horseware, Harcour, Schockemöhle & Covalliero.
One size
Partnerprodukt

Denna produkt levereras från vår samarbetspartner. Om man har en partnerprodukt i beställningen, blir hela ordern fördröjd. Vänligen se beräknat leveransdatum i kassan.

Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Detta reparationskit för en kunnig och trygg hästägare har utvecklats för att ersätta och reparera medelstora till stora områden av avsaknat hovhorn eller för att fylla i besvärliga sprickor. Efter grundlig rengöring av hovdelen du vill reparera, blanda pastan enligt anvisningar och använd spateln för att applicera. Epoxihartsen klistras fast på det område du vill reparera, vilket ger dig en halvpermanent filler som efterliknar naturligt hovhorn. Keratex 3P Hoof Reparation kan raspas på samma sätt som hovar, sätter sig snabbt vid låg temperatur inom 10-20 minuter, och kan även användas vid kallskoning. Keratex 3P Hov Repair mix kan även justeras för hårdhet och flexibilitet genom att variera mängden fyllnadspulver.


Teknisk beskrivning:


Ett 50 ml kit innehåller fyllnadspulver, spatel, dubbel spruta för enkel applicering, blandningskärl och instruktioner.


Produkt-ID: 316258

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: