Köp Keratex 3P Hoof Repair 50 ml | horze.se

3P Hoof Repair 50 ml

kr 379,00
Priset inkluderar moms
14% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 06.05.2021.
Keratex 3P Hoof Repair 50 ml
Keratex 3P Hoof Repair 50 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Keratex 3P Hoof Repair 50 ml
Beskrivning

Beskrivning

Detta reparationskit för en kunnig och trygg hästägare har utvecklats för att ersätta och reparera medelstora till stora områden av avsaknat hovhorn eller för att fylla i besvärliga sprickor. Efter grundlig rengöring av hovdelen du vill reparera, blanda pastan enligt anvisningar och använd spateln för att applicera. Epoxihartsen klistras fast på det område du vill reparera, vilket ger dig en halvpermanent filler som efterliknar naturligt hovhorn. Keratex 3P Hoof Reparation kan raspas på samma sätt som hovar, sätter sig snabbt vid låg temperatur inom 10-20 minuter, och kan även användas vid kallskoning. Keratex 3P Hov Repair mix kan även justeras för hårdhet och flexibilitet genom att variera mängden fyllnadspulver.


Teknisk beskrivning:


Ett 50 ml kit innehåller fyllnadspulver, spatel, dubbel spruta för enkel applicering, blandningskärl och instruktioner.


Produkt-ID: 316258

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning