Köp Keratex Frog Power Cleaner 50 ml | horze.se

Keratex Frog Power Cleaner 50 ml

kr 219,00
Priset inkluderar moms
Keratex Frog Power Cleaner 50 ml
Keratex Frog Power Cleaner 50 ml
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 6 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Keratex Frog Power Cleaner 50 ml
Beskrivning

Beskrivning

Keratex Frog Power Cleanser är bra för hovens strålar vid regniga perioder, leriga hagar eller boxvila under längre perioder. Denna kraftfulla lilla produkt är ett oslagbart måste i stallet. Det fungerar på strålen genom lugnande rengöring och återställande verkan, och förhindrar att strålen överfettas, vilket är nyckeln till att hjälpa hästen klara sig från strålrelaterade problem.
Det bästa med att använda denna fantastiska produkt är att det är en liten, behändig flaska, men låt dig inte luras - lite räcker långt med Keratex Frog Power Cleanser!


Teknisk beskrivning:


Finns i 50 ml pressbar flaska.


Produkt-ID: 316262

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning