Köp Keratex Hoof Wash & Soak 1 l | horze.se

Hoof Wash & Soak 1 l

kr 269,00
Priset inkluderar moms
Keratex Hoof Wash & Soak 1 l
Keratex Hoof Wash & Soak 1 l
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Keratex Hoof Wash & Soak 1 l
Beskrivning

Beskrivning

Keratex Hoof Wash & Soak är en unik och oerhört sparsam rengörare för hovar och underben, som producerats för hästar som gynnas av kylande och rengörande 10 minuters massage.
Den är verkligen effektiv för kylande rengöring och vård av ben i leriga förhållanden, använda mellan byte av grötomslag för att hålla hovar, ben, bandage och annan utrustning ren, för upprätthållande av hovar och strålar.
En 1 liters flaska späds ut med vanligt vatten och ger 125 liter, vilket ger dig mycket för pengarna. Häll helt enkelt en kapsyl av Hoof Wash & Soak i en halv hink med rent vatten och klart att använda.
Keratex Hoof Wash & Soak är ett bra komplement i sadelkammaren för att hålla hovar och ben så rena som möjligt.


Teknisk beskrivning:


Finns i 1 liters flaska.


Produkt-ID: 316271

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning