Köp Stassek Equisold Lotion för stråle och sula, 250 ml | horze.se

Equisold Lotion för stråle och sula, 250 ml

kr 119,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Yellow/Brown Stassek Equisold Lotion för stråle och sula, 250 ml stassek
Stassek Equisold Lotion för stråle och sula, 250 ml
Stassek Equisold Lotion för stråle och sula, 250 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Stassek Equisold Lotion för stråle och sula, 250 ml
Beskrivning

Beskrivning

Lotion särskilt avsedd för stråle och sula.

 • Stärker hovens horn och tar bort dålig lukt.
 • Hjälper till att återfå en elastisk hornstruktur inom några dagar.
 • Med silverjoner - som inaktiverar bakterier.

 • Det har aldrig varit enklare att främja återtillväxten av stråle och sula.


  Equisolid Special lotion är ett mycket effektivt medel för varaktig vård av hovens stråle och sula. Equisolid har en hornstärkande effekt som utvecklas även vid ihållande hovproblem efter bara några dagar. Du kommer att bli förvånad över den snabba effekten! Hovens horn blir hård och ren omedelbart. Smetiga och illaluktande områden i hornet försvinner på kort tid. Hornet behåller sin andningsaktivitet och elasticitet.


  Equisolid täpper inte igen, eller fyller, porerna i hovens horn, som till exempel tjära gör. Equisolid skapar ett naturligt skydd mot dålig påverkan som till exempel fukt eller gödsel. Equisolid lämpar sig inte bara för vård av strålen, utan verkar stärkande för hela sulan. Equisolid visar ofta goda resultat på hovar med porös eller spröd vit linje. Om skor inte sitter kvar på grund av dålig hornkvalitet, kan de flesta av hästen skos igen utan problem.


  Den uttestade silverformuleringen i kombination med de absolut bästa naturliga råvarorna inaktiverar bakterier och främjar normalisering av stråle och sula.Problemhovar med terapeutisk skoning som till exempel eggbar- eller ringskor kan skyddas med Equisolid mot eventuella problem eller uppmjukning under skorna. Eftersom Equisolid är flytande, når det de djupaste platserna och kan utvecklas till sin fulla effekt.

  Equisolid finns antingen med munstycke eller spraypump.

  Produkt-ID: 25376

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning