Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Finntack Pro senskydd

Produkt-ID: 19902

kr 259,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro senskydd
Beskrivning

Beskrivning

Lätt strykkappa för frambenen. Tillverkad i neopren, gummiförstärkt över skenbenet. Kardborreknäppning.


Teknisk beskrivning:


FT strykkappa.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Användarvänlighet - enkelt
0 Gillar

Jag letade efter några enkla strykjärnor till stegfabriken och hagen. När jag tog emot dem tyckte jag att de var lite nedslående vad gäller utseende, väldigt strängt, lite svagt material. Hur som helst kan det inte vara annat för det här priset. Men de uppfyller perfekt önskan, de skyddar! Enkelt och snabbt att sätta på och av. De är alltid bra. Skiftar inte på benet. Benet är inte överhettat, inte ens efter en dags bärande. I princip kan du också köra bra med det.

Fina strykjärn att använda på fram- och bakbenet
0 Gillar

Jag har skrivit en recension tidigare, men jag blir mer entusiastisk över den! Den första (storlek M för D och E-ponny) använde jag bara för frambenen, men nu har jag också beställt storlek L (dessa är inte högre, men bredare) som jag använder för bakbenen. På bilden kan du se att jag har klippt av mittkardborrebandet så att jag enkelt kan sätta på och av dem. Orsakar absolut inget tryck eller rivpunkter på hästbenet.

Skydd
0 Gillar

Storlekarna är konstiga, jag försökte på en kille i storlek M-sköldar och slutade beställa min egen storlek L. Sköldarna har vansinnigt långa etiketter och slår inte för mycket, du bör göra bredare och kortare etiketter. Jag tog en större storlek så att skölden skulle vara längre än sin höjd, men det var inte som kanske en kvarn. När det gäller bredd räcker det att se om klistermärken är för långa, bra för att klibba fast på den klibbiga ytan. Annars trevliga lätta skydd, storlek men konstig.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.