« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Strykkappor

Zandona Carbon Air Sensitive + Fetlock, kotskydd

RRP: -25% Rabatt
1.267,50 kr
RRP: 1.690,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 8 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUMMER-SAVE
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 29.07.2024.
Färg: Black/Black/Red
Black/Black/Red Zandona Carbon Air Sensitive + Fetlock, kotskydd
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

CARBON AIR SENSITIVE+ Fetlock, som är 100 % tillverkad i Italien, har studerats för att skydda hopphästar från slag och blåmärken på bakre delen av kotleden och en del av skenbenet, samtidigt som den ger stöd åt senorna. Insidan är tillverkad av naturligt fårskinn för att säkerställa maximal komfort och som har anti-allergiska egenskaper, perfekt för känslig hud. De är konstruerade av en extern TPU-struktur med olika tjocklek och ventileras av 3 luftventiler. Gel-Tech integreras mellan den yttre TPU-strukturen och den inre beläggningen, där det behövs, och fungerar som stötdämpare och bekväm vaddering. Under skalet finns inslag av kolfiber för att värmeisolera lederna från den värme som genereras av extern friktion, samtidigt som det ökar den mekaniska motståndskraften mot stötar. De elastiska banden med quick-release-spets har kalibrerats för att knäppas säkert, de är försedda med ett dubbelt förslutningssystem . (horisontelltvvertikalt). Dess dimensioner och absoluta ergonomiska form har utvecklats för att exakt kopiera benstrukturen, vilket garanterar en perfekt positionering samtidigt som man undviker alla typer av påfrestningar.

Tvättråd:

Borsta försiktigt produkten för att avlägsna ytsmuts (som damm och smuts från jord). Tvätta produkten för hand i kallt vatten (max 30˚ C). Använd specialtvättmedel som är specifika för fårskinn+ull och följ instruktionerna angående mängden som ska användas. Tvätta försiktigt produkten med en mjuk borste, en mjuk trasa eller en mjuk svamp. Lämna produkten på en torr, välventilerad plats, aldrig i direkt solljus och skydda från artificiell värme. När den har torkat kan du försiktigt borsta produkten för att hålla den ren och mjuk mellan varje rengöring.

Produkt-ID: 319339

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: