Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Back on Track gjord

Produkt-ID: 17580

kr 285,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track gjord
Beskrivning

Beskrivning

Gjord för att hålla ryggvärmaren på plats. Mångsidigt användningsområde inkl longering. Täckt med keramisk textil. Matchar Back on Track Royal-ryggvärmare, prod nr 17582.


Teknisk beskrivning:


Material: 100% polypropylen täckt med keramisk textil.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket trevligt!
0 Gillar

Passformen är tyvärr inte så bra, du behöver verkligen bröstkragen så att filten inte drar tillbaka. Men effekten är super! Jag kan verkligen höra att det gynnar min häst. Bara på trailern innan vi har lektioner och stal några gånger i veckan. Häst har verkligen en lösare rygg. 2: a beställd för vår andra häst, den här gången direkt med bröstkragen

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.