Spara 15% på din beställning *
Använd kod: WINTER-SALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Tävlingskavaj dam

Tävlingskavaj dam

Dressyrfrack ger klass och elegans när du rider och är ett måste för den satsande dressyrryttaren. Visa din goda smak med en elegant dressyrfrack.
25 artiklar

Dressyrkavaj är det rätta valet för formella tävlingar.

Klassiskt marinfärgade eller svarta dressyrkavajer med eleganta knappar och snygg avsmalande skärning smickrar alla figurer. Välj tre eller fyra knappar med Z-logo för att fullända din presentation. Den avsmalnande stilen på dessa fina dressyrkavajer följer dina rörelser för ultimat rörelsefrihet och komfort i sadeln, samtidigt som du ser fantastisk ut när du rider in på banan. En sammetskrage eller trimmad ficka är en sofistikerad detalj på några av dressyrkavajerna från Horze. Fånga domarens uppmärksamhet med en snygg kavaj från Horze. Välj vår klassiska dressyrfrack för högre dressyrklasser.

Dressyrkavajer i lätta, svala textiler är perfekt på tävlingar i varmt väder.

Komfort och andasfunktion är nödvändigt på tävling i hettan och Horze dressyrkavajer har både klassisk stil och andasfunktion för luftflöde. Det regntäta materialet absorberar inte vätan av en kort regnskur och låter dig se fantastisk ut. Dubbla eller enkla ridsprund bak samt stretchtextil ger rörelsefrihet. Den sportiga, men samtidigt klassiska stilen på våra dressyrkavajer och -frackar gör att du syns när du travar fram i perfekt ökad trav.

Köp Tävlingskavaj dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Tävlingskavaj dam på horze.se nu!