Köp prisvärda tävlingskavajer nu | horze.se
Säkerheten först!
30 % rabatt på Horze ridhjälmar och säkerhetsvästar
Tävlingskavaj dam

Tävlingskavaj dam

Tävlingssäsongen är nästan här, komplettera dina tävlingsbyxor och din tävlingsskjorta med en snygg tävlingskavaj från Horze för en elegant och sofistikerad look
34 artiklar

Köp Tävlingskavaj dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Din tävlingskavaj är pricken över i:et

Om en ridkavaj måste sitta, är det din ridkavajen för tävlingen, här måste varje söm sitta, materialet måste sitta på din kropp och får inte begränsa dig. En tävlingsjacka måste vara slitstark och lättskött, eftersom du kräver mycket av den och ändå behöver den i perfekt skick - kort sagt, din tävlingsjacka måste vara väl vald.

Därför har Horze sammanställt ett varierat urval av ridkavajer för din nästa tävling. Du kan välja mellan olika material, t.ex. softshell eller elastiska tygblandningar med lycra- och polyesterkomponenter, och naturligtvis en mängd olika modeller, så att tävlingsjackan passar både dig och din disciplin. Hos Horze hittar du naturligtvis inte bara jackor för dressyr, utan även tävlingskavajer för hoppning.

En snygg finish på din tävlings outfit

Din ridkavaj måste inte bara vara funktionell, utan även matcha dig, din häst och din ridutrustning som helhet. När det gäller färg kan du välja en tävlingskavaj som matchar dina ridstövlar, bandage och schabrak, detaljer som knappar, antingen glänsande med glitter eller diskret, eller bården på fickorna.

De olika skärningarna, figurnära i midjan eller mer avslappnade, tre eller fyra knappar, större eller mindre halsringning, typen av sprund i ryggen, allt detta påverkar din passform, din hållning och därmed din stil. Hos Horze hittar du rätt tävlingskavaj som stödjer dig tekniskt och förbättrar ditt uppträdande rent utseendemässigt. Imponera på domarna och framför allt på dig själv med en tävlingskavaj från Horze.

Tidigare var ridjackan alltid svart eller röd för hopphästar. Idag har du fler färgalternativ med tävlingsjackan. För dressyr rekommenderas fortfarande en klassisk svart tävlingsjacka för damer. Dressyrdomare är mycket konservativa. En tävlingsjacka som är för "moderiktig" kan lätt kosta dig viktiga poäng i bedömningen. Vid hopptävlingar kan du däremot ha en blå tävlingsjacka utan problem. Rött, grönt eller grått är inte heller något problem. En Softshell-tävlingsjacka rekommenderas också endast för hopp- eller fält-tävling. Tävlingsjackan är kort och har en slits i nedre delen av ryggen. Detta förhindrar att jackan fastnar i sadeln. Tävlingsjackan är figurnära och har smala, långa ärmar och stor rörelsefrihet.