Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

B Vertigo Sanzy tävlingskavaj, dam

Produkt-ID: 33013

kr 3.300,00
(Priset inkluderar moms)
B Vertigo Sanzy tävlingskavaj, dam
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
B Vertigo Sanzy tävlingskavaj, dam
Beskrivning

Beskrivning

Smart dubbelknäppt tävlingskavaj med satinfoder. Kontrastfärgade passpoaler längs krage och knappslå fram. Guldfärgade knappar. Dammodell.


Teknisk beskrivning:


Material: 70% ull, 25.5% polyester, 0.5% Clacarbo. Endast kemtvätt. Elektriskt laddad textil 4% lycra.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stor tailcoat Vertigo Sanzy
1 Gillar

Innan hon talade förra året, bestämde hon sig för att köpa en klädsrock. På webbplatsens butik hämtade jag den här - Vertigo Sanzy. Jag var lite orolig för storleken och ringde speciellt tillbaka till det nummer som anges på webbplatsen. Konsulten hjälpte till att bestämma och jag tog storleken på M. Jag fick dagen före föreställningen, försökte genast. Svansrocken kom perfekt - och längden som helhet och på axlarna och ärmen är inte kort. Alla linjerna är perfekta, vackra knappar - på föreställningen såg jag elegant ut! Det viktiga är att svansbeläggningen inte begränsade rörelse och vi presterade felfritt. Jag har redan överlämnat en torrrock till en kemtvätt - ett utmärkt tyg, det ser ut som nytt.

Var uppmärksam
0 Gillar

Det är en fin bågejacka. Men kom ihåg att du bara kan åka med den i de höga klasserna som. MB 1. Jag hade köpt den men visste inte reglerna. Så nu är det slöseri med pengar !!!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.